Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Wil je geld maken met je geld? Dan is Keytradebank de oplossing voor jou. Door je geld goed te beleggen kun je een hoop geld verdienen. Je houdt zelf in de hand hoe je wilt gaan beleggen en kan dat elk moment aanpassen. Je stelt namelijk zelf je eigen keyplan vast en kunt dit ieder moment weer veranderen. Dus mocht je hier later anders over denken, dan kun je het nog altijd aanpassen.

Beleggingsstijl

Dat je een hoop geld kunt verdienen met beleggen weet over het algemeen iedereen wel. Toch kiezen veel mensen er niet voor om dat te doen, gezien het risico dat je ook een hoop geld kunt verliezen. Bij de keytradebank proberen ze beleggen voor iedereen een mogelijkheid te maken, door mensen zelf de beleggingsstijl te laten kiezen die bij hun past. Je houdt dan zelf in de hand hoeveel geld er iedere keer wordt geïnvesteerd en wat het risico is wat er wordt genomen.

Wil je juist snel geld verdienen en vind je het risico dat je het geld ook kunt verliezen niet zo erg? Of ben je juist meer iemand die juist het liefst zo min mogelijk risico wil nemen, maar waarbij het geld minder snel binnen stroomt? Deze keus en nog vele andere mag je zelf maken bij de keytradebank. Kies de stijl die het best bij jou past, zodat je zelf ook een stuk beter in je vel zit.

De investering

Om geld te beleggen moet je uiteraard een investering doen. De hoogte van deze investering is helemaal aan jou en er is dus geen minimale inleg. Met andere woorden betekent dit, dat er helemaal geen sprake van een inleg hoeft te zijn. Wel moet je minimaal 1 keer in het jaar 25 euro investeren bij je belegging. Dit mag uiteraard ook een hoger bedrag zijn en je mag zo vaak storten als je zelf wilt. Dit kun je allemaal van tevoren regelen.

Bij het keyplan is er geen sprake van instapkosten, je hebt dus niet een bedrag dat je moet betalen om gebruik te maken van deze service. De service van keyplan is dus als ware geheel gratis.

Activeren van het keyplan

Als je eenmaal je stijl hebt gekozen en vast gesteld hebt hoeveel je iedere keer wil investeren en hoe vaak, kun je je plan gaan activeren. Om dit mogelijk te maken als je nog geen account hebt, vraag je een gratis rekening aan. Hierbij heb je alleen een identiteitsbewijs nodig en een bewijs dat je woont op het adres wat je inschrijft.

Kortom, wil je graag van het geld dat je bezit meer maken? Dan is het keyplan zeker een aanrader! Je kunt bij het keyplan voor een relatief kleine investering toch al gaan beleggen met zoveel risico als jij bereid bent te nemen. Hou je niet van risico? Dan neem je zo min mogelijk risico. Hou je juist van veel risico zodat je sneller geld verdient, zoek dan de grenzen op. Er hoeven geen instapkosten betaald te worden en ook is het niet verplicht om bij de start van je keyplan een bedrag te investeren, zolang je maar ieder jaar minimaal 25 euro betaalt.