Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Het Ecokrediet voor een betere wereld. Het leven wordt er niet goedkoper op. De media trakteren ons dagelijks op verschillende nieuwsberichten waarin uitgebreid wordt ingegaan op de staat van onze huidige economie, en waarbij de algemene teneur vaak erg negatief is.

Een van de huidige trends in onze maatschappij is het feit dat de financiële middelen van het gemiddelde gezin steeds meer op de helling komen te staan. Gezinnen waarbij beide partners gaan werken, hebben het moeilijker en moeilijker om de eindjes op een aanvaardbare manier aan elkaar te knopen. Daarnaast hoor je meer en meer gruwelverhalen over jonge twintigers die wanhopig op zoek zijn naar een betaalbare huurflat, of een goedkope woning die nog te restaureren valt.

De Renovatie lening van Cetelem start vanaf 1,99% rente.

Wanneer je het even wat moeilijker hebt, kan je gelukkig altijd een beroep doen op een bank. In dat opzicht vinden heel wat mensen een helpende hand in de vorm van Beobank. Beobank is een Belgische bank en maakt deel uit van het grotere Mutuel Nord Europe. Op dit moment is Beobank een van de grootste banken van het land, met erg aantrekkelijke producten die jaar na jaar aan populariteit winnen. Daarnaast is Beobank een van de weinige financiële instellingen in het land met een oprechte interesse in de economische toestand van het modale gezin. De medewerkers van Beobank beseffen dan ook dat het niet voor iedereen makkelijk is om een smak geld op tafel te leggen en doen hun uiterste best om het ecokrediet te promoten. Maar wat is dat precies, dat ecokrediet?

Beobank Ecokrediet Beobank Zuinig met energie, voordelig met uw lening – 3.75% tot 48 maanden – 4.25% tot max 60 maanden

Ecokrediet

Ecokrediet, een milieu bewuste lening

Het ecokrediet van Beobank is een feite een ecologische lening. Dat betekent dat je in aanmerking komt voor een ecokrediet wanneer je op een milieuvriendelijke manier wilt investeren in je huis of wanneer je op zoek bent naar een groene auto. Beobank heeft dan ook een ecokrediet in petto aan wel erg interessante voorwaarden. Bij Beobank loopt het ecokrediet namelijk tot €15.000 euro per ontlener aan een scherpe rentevoet van 3,99%. De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen wil je een ecokrediet bij Beobank afsluiten, is investeren in een energiebesparende maatregel. Daarna bekijkt Beobank de aanvraag en krijg je al snel te horen of je in aanmerking komt voor een ecokrediet. Een lening afsluiten was nooit eerder zo makkelijk!

Eco Credit 300x250 NL

Welke investeringen lenen zich het beste voor een ecokrediet? Beobank staat positief ten opzichte van gezinnen die kiezen voor een nieuwe stookketel, hoogrendementsbeglazing of thermostatische kranen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal andere opties die Beobank promoot. Je doet er dan ook goed aan om effectief een afspraak bij Beobank te maken wanneer je denkt aan een ecokrediet. Door te investeren in het ecokrediet toont Beobank niet alleen interesse in het milieu, maar ook in het welzijn van de vele klanten die de bank in België heeft. Geef aan dat je op dezelfde lijn staat als Beobank en kies voor het ecokrediet, de enige echte groene lening waarbij je niet alleen investeert in je eigen toekomst, maar ook in het ecologische welzijn van je kinderen en kleinkinderen. Neem vandaag nog contact op met Beobank voor meer info rond het ecokrediet!