Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Geld lenen Kredietpunt 

U hoeft niet langer te wachten met de aankoop van een nieuwe auto of een nieuwe keuken. De persoonlijke lening van Kredietpunt gunt u wat extra bestedingsruimte per maand waarmee u zulke uitgaven kunt financieren. Het maakt niet uit waar u het geld voor gebruikt. Een lening van Kredietpunt past altijd, wat voor behoeften u ook heeft deze kan er helemaal op aangepast worden. U kunt vrijblijvend en kosteloos gebruikmaken van de 25 jaar ervaring die Kredietpunt heeft op het gebied van leningen en kredieten. U kunt ze bereiken via de telefoon of u kunt naar het kantoor van Kredietpunt gaan om u te laten adviseren over de verschillende leningen en kredieten die zij aanbieden.
Leningen en kredieten van Kredietpunt

 • Lening op afbetaling. Dit is een persoonlijke rekening. Het is de makkelijkste vorm om geld te lenen. Het bedrag wat u wilt lenen wordt in een keer op uw rekening gestort. Daarna vindt de maandelijkse terugbetaling plaats. U betaalt een vast bedrag per maand terug en dit bedrag is van te voren vastgesteld. De looptijd van zo’n lening kan van 12 tot 84 maanden variëren. Hij wordt helemaal op uw wensen en behoeften afgestemd. Er moet wel rekening worden gehouden met de wet. Hierin staat de looptijd van en rekening ten opzichte van de hoogte van het geleende bedrag. U kunt het geleende geld gebruiken voor alle doeleinden. U hoeft hierover geen verantwoording af te leggen. De rente staat vast gedurende de looptijd van de lening. De lening mag altijd tussentijds verhoogd worden. Het mag al na de eerste maand maar bijvoorbeeld ook pas na een jaar. Maar dit is niet verplicht. U kunt ook de lening terugbetalen voor het einde van de lening. Wanneer u dit wilt doen kunt u Kredietpunt bellen om u te laten adviseren over een vervroegde terugbetaling.
 • Kredietopening. Dit heet ook wel revolving krediet. Dit wordt gekozen als er voor langere tijd een bestedingsruimte nodig is. Dit is heel erg fijn bij onvoorziene uitgaven zoals een kapotte koelkast. Kredietpunt bepaald aan de hand van uw inkomsten en uitgaven het limiet wat u kunt lenen. Binnen dit limiet kunt u vrij opnemen en extra aflossen op het moment dat dit goed uitkomt. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. De looptijd wordt bepaald door de frequentie waarmee u gebruik maakt van het limiet. De hoogte van de aflossing wordt elke maand weer opnieuw berekend.
 • Hypothecaire lening. 1 op de 5 gezinnen betaalt nog steeds teveel voor zijn of haar hypotheeklening. Kredietpunt kan hier naar kijken voor u en laten zien hoeveel u kunt besparen. Bij Kredietpunt kunt u tot 125% van het aankoopbedrag van uw woning lening. Dit is handig, vooral als er ook nog wat verbouwd moet worden aan het huis.
 • Autokrediet. Dit is een krediet dat je kunt gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe of een tweedehandse auto. Er zijn verschillende soorten bedragen die geleend kunnen worden. Dit hangt af van hoe oud de auto is, hoe duur de auto is en hoeveel u per maand verdiend. Aan de hand van deze gegevens wordt een bedrag bepaald wat u kunt lenen.
 • Uitvaartverzekering. Een DELA uitvaartverzekering kunt u ook aanvragen via Kredietpunt. Deze regelt alles wanneer iemand overlijdt. Het is een verzekering voor een begrafenis of een crematie. U betaalt maandelijks een premie en wanneer u overlijdt betaalt DELA voor u de begrafenis of de crematie. Deze wordt geregeld helemaal volgens uw wensen en behoeften en ook volgens de wensen en behoeften van uw familie. De dekkingen waarin DELA voorziet:
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
 • Er zijn geen poliskosten verbonden aan de verzekering.
 • Er is sprake van een winstdeling.
 • Iedereen wordt aanvaart voor een verzekering. Niemand wordt dus uitgesloten.
 • U heeft een vast verzekerd bedrag.
 • U krijgt een verzorgingsclausule.
 • Er is een persoonlijke dienstverlening voor uitvaart en zorgverzekering.
 • U bent levenslang verzekerd.
 • Er is bij deze verzekering alle ruimte voor persoonlijke wensen.
 • DELA hanteert eerlijke prijzen.
 • Er is ook sprake van nazorg bij deze verzekering.