Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Recordbank heeft een volledig bankpakket voor dagelijks bankieren. Het gaat hierbij over een hele reeks van spaarproducten op elk mogelijk termijn.

Recordbank combineert de voordelen van een persoonlijke aanpak met het grote aantal producten dat zij hebben. Hierdoor leveren zij de klant een volwaardige bankservice. Recordbank gelooft dat niet alles om geld draait. Het draait om de klant en de ambities en wensen van de klant. Recordbank is een solide en een gezonde bank. Dit komt door bewuste strategische keuzes die zij maken. De bank is toegankelijk voor allerlei soorten mensen. Voor het brede publiek dus. De bank is te vinden op verschillende plaatsen.
Wie is Recordbank?
Jean-Pierre Verbeken is de CEO van Recordbank. Recordbank staat namelijk voor eenvoudige en transparante producten en communicatie. Hiermee willen zij aan de meest belangrijke financiële behoeften van de klanten voldoen. Deze behoeften willen zij hiermee ook beantwoorden. Omdat de bestaande klanten de eenvoud en duidelijkheid erg op prijs stellen groeit Recordbank elk jaar sinds ze zijn opgericht. Recordbank staat heel erg bekend om de hoogrentende spaarproducten, spaarrekeningen en kasbons. De visie in een notendop: eenvoud, transparantie en performatie.

Recordbank is sinds de oprichting jaarlijks gegroeid. In het begin groeiden ze ook heel erg snel. Recordbank is een dochteronderneming van de ING. Recordbank zelf focust zich op de Belgische retailmarkt. Hierdoor werken zij samen met particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven. Deze mensen kunnen bij Recordbank terecht voor hun financiële behoeften. Ook in financieel moeilijke tijden heeft Recordbank voortgang kunnen behouden en kunnen boeken. Dit komt omdat ze degelijke producten aan de klanten aanbieden. Denk hierbij aan de kasbons die zij aanbieden en de spaarrekeningen voor particulieren en ondernemers. Hierbij krijgt de klant een gratis zichtrekening en een gratis kaart (pinpas).

Hoe werkt Recordbank?
Het hoofdkantoor van Recordbank is in Evere. Hier werken 490 werknemers. Daarnaast hebben ze ook kantoren in Gent (190 werknemers) en in Luik (80 werknemers). Ze maken hier ook gebruik van zelfstandige agenten en makelaars. Recordbank maakt altijd gebruik van zelfstandige ondernemers. De rede hiervoor is eigenlijk heel erg simpel. Het bankieren moet gaan over de klant en niet over de bank. Een zelfstandige ondernemer schept veel sneller een persoonlijke band met de klant en kan ook makkelijker in de behoeften van de klant voorzien.
Veel mensen op het hoofdkantoor werken samen met de zelfstandige agenten en makelaars waar we het net al over hadden. Elke agent of makelaar heeft zijn eigen contactpersoon. Hierbij kan hij of zij terecht met vragen over bank- of kredietzaken. Ook kan deze agent of makelaar altijd een beroep doen op een van zijn collega’s. dit is vaak alleen nodig als de klant een hele specifieke vraag heeft. Dit is dus een grote troef voor de klant en ook een groot voordeel. Je hoeft je vraag maar aan een persoon te stellen en je krijgt meteen antwoord.

Marc Vandenbussche legt op de site nog kort uit hoe het hoofdkantoor en alle agenten en makelaars samenwerken in het voordeel van de klant. Hij werkt bij channel management en daar kijken ze vooral naar de efficiënte werking van de kantoren van Recordbank. Omdat het bedrijf erg heeft uitgebreid de laatste jaren is dit een belangrijk punt om naar te kijken. Zij volgen daarom de agenten en de makelaars op de voet. Zo kunnen zij bepalen of deze geschikt zijn om voor Recordbank te werken en of zij de naam Recordbank wel mogen gebruiken. Klanten moeten zich bij Recordbank namelijk echt klant voelen. En dat moet ook het geval zijn bij de zelfstandige agenten en makelaars. De persoonlijke relatie tussen de klant en de agenten is erg belangrijk.

Wat kunt u verwachten van Recordbank
Recordbank staat voor eenvoudige en transparante producten. Naast de persoonlijke relatie met de klant zijn ook de gamma producten een prioriteit voor de Recordbank. Ze stellen huidige en toekomstige klanten eenvoudige en transparante producten voor. Een klant weet zo precies wat hij of zij kan verwachten en wat de kasbon hem of haar gaat opbrengen. De klant weet hierna ook precies hoeveel de lening hem of haar zal gaan kosten.