Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Geld lenen zonder Bank?

Geld lenen zonder bank gelukkig nog altijd mogelijk. Geld lenen is al bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Alles wordt duurder en de hypotheek, huur en vaste lasten moeten natuurlijk nog altijd wel betaald blijven worden. Geld lenen kan dan een uitkomst zijn.

Soms kunt u geen geld lenen om diverse redenen. Dit kan zijn omdat u inkomen te laag is, of omdat u op de zwarte lijst staat waardoor het niet mogelijk is om een lening af te sluiten. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen kunnen er diverse andere mogelijkheden zijn.

Flitskredieten:

Flitskredieten zijn steeds bekender aan het worden. Een flitskrediet is een vorm van geld lenen zonder bank. Minilening is een ander woord hiervoor. Met een Flitskrediet kunt u voor een korte periode een relatief klein bedrag lenen. Het bedrag dat u maximaal kunt lenen in de vorm van een minilening is een bedrag van €500,- voor een periode van 30 dagen. De kosten blijven beperkt tot € 4,-. Belangrijk voor u is wel dat u het geld ook echt binnen 30 dagen terugbetaald!

DCC BEFR SEPTEMBRE-MYLINE-CARTABLE-NL-840x150

NL Banner 468x60

Lenen van familie/kennissen:

Geld lenen bij familie of kennissen kan een goede optie zijn, en is een vorm van geld lenen zonder bank. U heeft dan geen bijkomende kosten, het is snel geregeld en ook met zwarte lijst kunt u geld lenen. Enige risico is natuurlijk dat het de relatie iets onder druk kan zetten. Communiceer altijd tijdig en helder, ook als de boodschap moeilijk ligt.

Crowdfunding:

Een relatief nieuwe vorm van geld lenen is het Crowdfunden. Bij Crowdfunding leent u geld van andere particulieren. Het is eigenlijk het geld lenen van en voor elkaar. U kunt een lening uitschrijven waar andere particulieren zich op kunnen inschrijving. U betaald uiteraard gewoon rente over de geldlening. Uw “investeerders” ontvangen de rente die u moet betalen.