Betrouwbaar geld lenen – kredietje.be

Lenen met zwarte lijst zonder onderpand

U wilt een lening maar de zwarte lijst houdt u tegen? En u heeft geen onderpand? Op zich hoeft dit niet echt direct een probleem te zijn. Er zijn vaak toch nog mogelijkheden om een lening te verkrijgen of om te zorgen dat u geld op uw rekening kunt krijgen. Het meest eenvoudige is als u zelf geld heeft natuurlijk. Als u een spaarrekening heeft, of snel iets kunt verkopen dat u niet of nauwelijks gebruikt is dat natuurlijk de meest voordelige oplossing. Geld van uw spaarrekening zal altijd voordeliger zijn dan een lening afsluiten.
Lenen met zwarte lijst zonder onderpand is nog mogelijk bij diverse aanbieders van een minilening ofwel flitskrediet. Deze verstrekkers kunnen u echt binnen een hele korte tijd geld op uw rekening geven. Als u al bestaande klant bij ze bent kan dit soms zelfs al binnen 5 minuten. Er wordt door deze aanbieders geen toetsing gedaan bij de nationale bank om na te gaan of u op de zwarte lijst naar voren komt.

Waar kunt u aanvragen tot 7500 euro?

Comfort loan NL Image Banner 336 x 250

Er zijn diverse plaatsen waar u terecht kunt voor om te gaan lenen met zwarte lijst zonder onderpand. Naar ons idee is de beste en goedkoopste manier van een lening aanvragen met zwarte lijst zonder onderpand, een lening aanvragen bij Creditvite.be. Creditvite handelt u aanvragen snel en zonder verder rompslomp af. U weet snel waar u aan toe bent en kunt het geld vaak al binnen 48 uren op uw rekening verwachten. Dat is natuurlijk wel weer één van de grote voordelen van een snel en goedkoop krediet.

Grotere bedragen lenen?

Als u ondanks u vermelding op de zwarte lijst toch liever een groter bedrag wilt lenen dan zijn daar zeer beperkt mogelijkheden voor. De beste mogelijkheid die u dan feitelijk nog heeft is het geld lenen met een kredietkaart. Hier kunnen aanbieders soepeler zijn maar zeker niet in alle gevallen. Geld lenen met zwarte lijst zonder onderpand is ook niet eenvoudig, maar gelukkig nog wel mogelijk!


Persoonlijke lening Image Banner 300 x 250