De Beobank Mastercard is een bekende creditcard in België die ook al sinds een lange tijd te vinden is in het assortiment kredietkaarten van Beobank. Er komen steeds meer verschillende kaarten bij, en natuurlijk ook van verschillende aanbieders, maar Beobank is en blijft toch de bekendste verstrekker in Belgie.

De Beobank Mastercard biedt diverse mogelijkheden zoals natuurlijk het betaalgemak in het buitenland, maar ook het betaalgemak op het internet en de veiligheid die je mag verwachten van een goede creditcard met vele gemakken, en voor klanten de volle controle over de kredietrekening met behulp van Beobank online waarop alles  over de rekening te zien is.

Wil je controle, en precies weten wat er gebeurd? Dan is het vooral verstandig om eens te kijken naar de Beobank Mastercard, die je deze controle dan ook geeft door de Beobank Online en Beobank alert.

ExtraworldMastercard BENL Image Banner 840 x 150

Flexibele termijnregeling

Bij Beobank beschik je over een flexibele termijnregeling om het krediet van de Beobank Mastercard terug te betalen. Je hoeft dus niet alles direct terug te betalen, maar kunt alles maandelijks met een relatief klein bedrag aflossen.

Het bedrag dat maandelijk afgelost moet worden hangt af van de hoogte van het krediet, en het geld dat hiervan gebruikt wordt. Het termijnbedrag is over het algemeen minimaal 1/18e tot 1/20e van het geleende bedrag per maand. Ook de hoogte van dit termijn wordt weer bepaald door de hoogte van het totale krediet, wanneer je onder de €5000 zit is het termijn minimaal 1/18e en boven de €5000 is dit 1/20e.

Wanneer je het hele bedrag in 1 keer wilt inlossen, dan kan dit natuurlijk ook zonder dat er vreemde zaken zoals bijvoorbeeld een boete bij komen kijken.

Kredietopening

De beobank hanteert een comfortabele kredietopening. De hoogte van het maximaal verkrijgbare krediet wordt bepaald door onder andere het inkomen, en ook de maandelijkse uitgaven. Samen met Beobank wordt bepaald wat de kredietopening zal zijn. Er wordt gekeken naar het inkomen zodat het aangaan van een kredietrekening voor beide partijen geen nadelige gevolgen zou kunnen hebben.

Bonus

Bij Beobank krijg je bij bijna iedere net geopende kredietrekening een bonus en zo krijg je bij de Beobank Mastercard een bonus van €5 indien je binnen 3 maanden na toekenning van de creditcard je eerste betaling met deze kaart doet. Beobank zal het bedrag bijstorten op de rekening wat ook duidelijk te zien zal zijn op Beobank Online.

Extra kaart aanvragen

Soms kan het makkelijk zijn om een extra kaart ter beschikking te hebben voor bijvoorbeeld je partner, of kinderen. In dit geval kun je gewoon een extra kaart aanvragen, en krijg je gratis een tweede Beobank Mastercard die precies  hetzelfde werkt en ook zonder beperkingen. De kaarten zijn beiden te gebruiken in zowel België, als overal ter wereld.

Verzekering

Zoals op vrijwel iedere creditcard zit er ook op de Beobank Mastercard een handige verzekering, die een dekking geeft op alle gekochte producten die betaald zijn met de creditcard. Deze verzekering dekt schade, diefstal en nog een aantal andere zaken die je kunt terugvinden op de website van Beobank.

Beobank MasterCard Kredietkaart

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be