Zoek je een betrouwbare partner om een autolening aan te vragen, dan kan Beobank je wel verder helpen.

In dit artikel beschrijven wat de voordelen van een autolening zijn en hoe je deze kan aanvragen bij Beobank. Beobank biedt de laagste rente van 0.99 % JPK voor uw autolening. Dit is de laagste rente van alle aanbieders van autoleningen en de laagste rente ooit in de historie van de bank.

Maar alvorens de procedure te bespreken, zijn er wel nog enkele zaken waarvan we je op de hoogte moeten stellen over een autolening. Zoals je al vaker zult gehoord hebben, lenen kost ook geld. Dus hou dat zinnetje steeds in je achterhoofd als je aan het nadenken bent om een lening aan te vragen. Afhankelijk van het type wagen je wil kopen zal het bedrag van de lening dus bepaald worden. Koop je een normale auto reken dan een lening van 10.000 tot 25.000 euro. Ga je voor duurdere modellen, dan zal het bedrag al een pak hoger komen te liggen.

goedkoopste autoverzekering

Als je een lening aanvraagt, dan is het handig dat je met maandelijkse betalingen kan werken. Zo voel je veel minder dat je een auto van bijvoorbeeld 20.000 eur hebt aangekocht. De afbetaling loopt en jij kan al met de wagen rond rijden. Maar op die lening betaal je ook kosten terug en die zitten al verwerkt in het maandelijks af te betalen bedrag.

Dit is bij elke bank zo en dus ook bij Beobank. Hoeveel kosten zij aanrekenen voor een autolening, dat kan je handig en snel zien op hun website. Door een lening simulatie uit te voeren kan jij in enkele muisklikken zien hoeveel de lening je precies zal kosten. Geef de duurtijd en bedrag in en je ziet al een bedrag verschijnen. De kosten van de lening kunnen ook nog afhangen van het type auto. Is het een nieuwe auto of een tweedehands auto die je gaat kopen? Op basis van die gegevens zal ook het JKP weergegeven worden. Het bedrag dat verschijnt en je elke maand zal moeten terug betalen is dus inclusief het JKP (Jaarlijks Kosten Percentage).

Ben je tevreden met het bedrag je elke maand moet terug betalen? Dan kan je de aanvraag verder invullen. In een volgende stap moet je je naam, adresgegevens, werkgever en dergelijke meer invullen. Inderdaad, ook je werkgever en inkomen moet je vermelden bij een aanvraag. Zo ziet Beobank wat jij van inkomen hebt en kunnen zij met zekerheid een lening uitschrijven aan iemand die de terugbetaling ook elke maand kan uitvoeren. Heb je nog andere kosten, vermeld die zeker ook, want ook dat moet een bank als Beobank weten.

Er is een algemene regel dat je 1/3e van je inkomen kan spenderen aan leningen. Je kan deze berekening dus snel zelf maken en zien of jij de lening aankan. Hoe kan je het lening bedrag lager krijgen? Door eventueel al een deel cash te betalen aan de garage. Dat deel hoef je dan zelf niet meer te lenen en zo zal je ook maandelijks minder moeten betalen. Beobank staat je in je aanvraag zeker bij, en bij vragen zullen ze je met alle raad en daad bijstaan.