Wil je graag een autolening afsluiten voor een auto, maar niet in de problemen komen door de kleine lettertjes? Wil je duidelijkheid en dus weten waar je aan toe bent? Sluit dan een autolening af bij Hello Bank!

Hello Bank

Hello Bank is een betrouwbaar bedrijf waar je verschillende leningen kunt afsluiten en dus ook autoleningen. Het grote voordeel van Hello Bank is dat je online een lening kunt afsluiten. Je hoeft hiervoor dus niet meer het huis te verlaten en daarbij duurt het maar slechts een dag voordat de lening rond kan zijn. Vandaag aanvragen en morgen het geld op je rekening, mooier kan toch niet?

Current promo NL 728x90

De autolening

Dit bedrijf biedt zeer voordelige leningen aan voor de aankoop van een auto. Je hoeft slechts een klein rentepercentage te betalen voor de lening die je afsluit, daarbij heeft dit bedrijf als groot voordeel dat het verschillende soorten autoleningen aanbiedt. Zo heeft het bedrijf een lening voor een nieuwe auto, tweedehandsauto en voor een eco-auto. Aan de hand van de verkoopkans van een auto wordt er een rentepercentage vastgesteld. Een eco-auto is bijvoorbeeld makkelijker te verkopen dan een nieuwe auto en een nieuwe auto is weer makkelijker te verkopen dan een tweedehandsauto. Afhankelijk van de auto die je wilt kopen, moet je een bepaalde rente betalen over het bedrag. De maximale rente die je moet betalen voor een autolening bedraagt 4,8 procent. In dit geval hebben we het wel over een auto die ouder is dan twee jaar en dus min of meer al flink is afgeschreven. Oftewel een zeer voordelig rentepercentage.

Bij Hello Bank kun je een bedrag lenen van maximaal € 35.000 euro en minimaal € 1250 euro gedurende een looptermijn van 12 tot 60 maanden, oftewel je mag er maximaal 5 jaar over doen om het bedrag terug te betalen. Hierdoor vallen de maandbedragen die je kwijt bent aan je lening ook reuze mee.

Om het allemaal nog mooier te maken, mag je ook nog 10% extra lenen van de waarde van de auto lenen om de extra kosten te dekken, zoals het afsluiten van een verzekering, het overschrijven van de auto enzovoorts. Dit is een mooie bijkomstigheid die bij de meeste bedrijven niet mogelijk is.

Dus bent u op zoek naar een voordelige en en betrouwbaar bedrijf om een autolening af te sluiten, maar vindt u de papieren formaliteit van de bank te ingewikkeld en te lang duren. Denk dan ook eens aan Hello Bank, dit bedrijf is zeer betrouwbaar en heeft vele positieve eigenschappen om het lenen van geld nog aantrekkelijker te maken. Veel mensen zijn je al voorgegaan, ben jij de volgende die gaat genieten van de vele voordelen die Hello Bank biedt bij het afsluiten van een autolening?

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be