Op zoek naar een autolening? Heb je de knoop doorgehakt en wil je eindelijk die nieuwe of tweedehands auto kopen. Als je de auto zelf niet kan betalen, zul je moeten gaan lenen.

Vele mensen doen dit en het is een makkelijke manier om de aankoop van een auto te financieren. En je hebt al een bank gekozen, namelijk BNP Paribas Fortis, hoe gaan zij te werk?Actie: Autolening BNP Paribas Fortis nu zelfs aan 1.5% JKP.

BNP Paribas Fortis is een gekende bank in België, met een rijke geschiedenis aan bankzaken zijn zij één van de grotere spelers in het land. In de begin dagen waren ze gekend als ASLK, daarna Fortis en nu met een overname is de naam aangepast naar BNP Paribas Fortis. Maar je wil dus een auto lening aanvragen via deze bank? Dat kan perfect.

Ga je graag nog langs op een bank kantoor, dat kan nog altijd. Na een afspraak gemaakt te hebben kan je langs bij één van de medewerkers die je alle informatie zal geven over jouw autolening. Het hoeft niet zo lang te duren, want de medewerker zal ook alles aan de computer opvragen en uitrekenen. Eens alles klaar is krijg je een geprinte versie van alles mee, zodat je eventueel thuis nog kan nadenken. Hak je de knoop onmiddellijk door, dan kan alles ter plekke al geregeld zijn.

Maar wens je geen verplaatsing te maken naar een bank kantoor, dan kan je ook online via de website van BNP Paribas Fortis een autolening aanvragen. Alvorens de aanvraag te doen kan je ook een simulatie uitvoeren. Deze simulatie laat je zien hoeveel de autolening je zal kosten per maand, inclusief de lening kosten zoals het JKP. Het JKP of Jaarlijks kosten percentage bepaald hoeveel de lening je zal kosten voor de duurtijd van de lening. Een auto kan je lenen van 2 tot 7 jaar, afhankelijk van de bankinstelling. Hoe langer je leent hoe minder je moet betalen per maand, maar hoe hoger de kosten zullen zijn. Laat je gezond verstand hier de juiste beslissing nemen.

autolening afsluiten

Om een lening simulatie uit te voeren moet je het bedrag in geven, type auto nieuw of tweedehands, en het aantal maanden je wenst af te betalen. Met enkele klikken weet je dus hoeveel je moet afbetalen. Maar is dit al voldoende om de lening ook effectief aan te vragen? BNP Paribas Fortis zal je nog naar meer informatie vragen om de aanvraag verder te bekijken. Eén van de zaken dat ze willen weten is of je de lening ook kan terug betalen. Met andere woorden of je een vaste job hebt en een vast inkomen. Indien je een vast loon hebt, hoef je je niet zoveel zorgen te maken. Dan zal de bank snel een goedkeuring kunnen geven.

Maar heb je nog andere kosten te betalen zoals een lening voor een huis, huurkosten, alimentatie. Dan zal een bank als BNP Paribas Fortis ook een berekening moeten maken hoeveel je maandelijks nog zal overhouden. Is het voldoende om van te leven dan kan je die autolening krijgen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be