Het is weer zo ver, het 95e autosalon is van start gegaan. En ook dit jaar kunt u profiteren van de aantrekkelijke autolening van Beobank en Cetelem.

Dit jaar is het zogezegd de kleine versie, waar bestelwagens en dergelijke te zien zijn. Maar van klein kunnen we al lang niet meer spreken. Dit is een evenwaardige editie geworden, waar ook personenwagens te zien zijn. Er is veel sprake over de elektrische auto’s die nu meer en meer in aanbod zijn. Maar ook elektrische bestelwagens worden aangeboden, echter blijken deze niet zo interessant  want ze verliezen veel laadruimte door de batterij. Iets waar we in de komende jaren zeker nog van gaan horen. Elektrische en hybride voertuigen zullen meer en meer aangeboden worden. De milieunormen eisen dat we de lucht gezond houden. Maar er zijn ook fabrikanten met een visie hierin. Zoals Tesla die de wereld wil veranderen met betaalbare elektrische auto’s.

Van 14 tot 22 januari kan je afzakken naar Brussels Expo om 80 exposanten hun aanbod te gaan bekijken. Zo wat alle merken zijn er vertegenwoordigd dus je hebt heel wat om te bekijken. Een ticket voor volwassenen kost trouwens 15 euro. Een koopje om zoveel nieuwe modellen te bekijken. Je kan uiteraard meer doen dan kijken alleen, je kan de auto’s binnenin zien, achter het stuur gaan zitten. Een volledige inspectie mocht je op zoek zijn naar een nieuwe auto. Informeer bij een verkoper naar de voorwaarden, mocht je een auto willen aankopen. Op het autosalon zijn er steeds goede voorwaarden te bespreken. Je kan grote kortingen krijgen, dus het de moment om je slag te slaan. Het financiële plaatje is misschien iets wat je kan tegen houden, maar daar zijn autoleningen voor. Bijvoorbeeld de autolening van Cetelem, met een aantrekkelijke JKP of jaarlijks kosten percentage zijn de kosten zo laag dat je twee keer winst hebt. Als eerste de korting die je krijgt van de autoverkoper, en van de bank, omdat je amper kosten zal betalen. Je kan op het autosalon een Cetelem bediende spreken die je een autolening simulatie zal maken. Volledig op maat, geef je inkomsten en uitgaven en ze kunnen je direct vertellen wat de mogelijkheden zijn. Alsook kom je te weten hoeveel de autolening je maandelijks zal kosten. Je hoeft niet onmiddellijk te beslissen.

BENL - Autosalon 2017 - Nieuwe Autolening - 728 x 90

Een aankoop van een auto is een serieuze kost, je hebt niet alleen de afbetaling maar ook autoverzekering, onderhoud, inschrijftaks en dergelijke meer. Maar niets kan het gevoel overtreffen van met een nieuwe wagen rond te rijden. Er komen jaarlijks zoveel mooie modellen uit dat je haast niet aan de verleiding kan weerstaan. Ook de technologische snufjes worden steeds beter en beter. Met bijvoorbeeld de adaptive cruise control. De auto past zich automatisch aan de snelheid van de voorligger aan. Zeer handig op een snelweg, maar vooral veilig. Alles heeft zijn kostprijs natuurlijk, ben je tevreden met de standaard uitvoering van een auto of heb je toch liever een all inclusive dan zal je iets dieper in de buidel moeten tasten. Dan kan misschien Beobank in de dans springen. Ook zij bieden zeer interessante autoleningen aan. Een autolening van Beobank kan je snel laten berekenen op het autosalon zelf. Vraag zeker naar het Jaarlijks kosten percentage zodat je een idee krijgt van het totaal af te betalen bedrag. Ligt dat bedrag te hoog, dan kan je steeds de duurtijd van de autolening laten verlengen. In sommige gevallen kan je nu tot 7 jaar afbetalen voor een autolening. Daar moet je zelf de keuze in maken uiteraard.

Auto financiering

Op het autosalon 2017 heb je dus een totaalpakket. Zowel als bezoeker als geïnteresseerde koper. Veel nieuwe modellen met leuke snufjes die je kan bekijken en uittesten. We kopen nog steeds graag een auto, ook al staan we met z’n allen meer en meer in de files. De auto verkoop is met de jaren daarom nog niet gedaald. Financieel lukt het ook wel, veel mensen die een autolening gebruiken om aan de nodige gelden te geraken. Soms een deel eigen middelen die we hiervoor aanspreken. Maar banken zoals Cetelem en Beobank maken het ons zo makkelijk om te lenen dat we niet moeilijk doen om een autolening aan te gaan. Bij een autolening simulatie krijg je een bedrag te horen welke je maandelijks moet afbetalen. Maar als je onmiddellijk de aanvraag in orde wil maken zal je ook je inkomsten en uitgaven moeten geven. Dan kan de bank berekenen hoeveel je eigenlijk nog kan lenen. Er moet voldoende financiële ruimte zijn om nog een nieuwe auto te kunnen aankopen. Je kan die berekening altijd zelf eens doen, via de websites van Cetelem of Beobank. Via het internet kan je een autolening simuleren, door het bedrag in te geven dat je nodig hebt om de auto aan te kopen. Banken staan toe dat je ongeveer 1/3e van je inkomsten uitgeeft aan leningen. Dat zijn alle leningen samen, dus als je al een woonlening hebt lopen, is er al een groot stuk ingenomen. Een autolening loopt natuurlijk maar enkele jaren en is niet zo een uitzonderlijk hoog bedrag. Tenzij je voor een exclusief model en merk zou gaan.

BENL - 3 Months for Free - 728x90

Ga op het autosalon op zoek naar die nieuwe wagen. Vraag eventueel direct een testrit aan, want dat  zal je pas kunnen overhalen om aan te kopen. Tenzij de  financiële voorwaarden zo interessant zijn dat je niet meer wil wachten. Daarom is het autosalon er natuurlijk. Alle factoren zijn daar aanwezig om over te gaan tot aankoop. Je kan banken als Cetelem of Beobank aanspreken en je kan direct naar de stand van het automerk gaan om de auto in kwestie te bekijken. Twee vliegen in één klap dus.

Een ticket voor het autosalon kan je ook online aankopen. Zo hoef je ter plekke niet te zoeken of aan te schuiven. Als één van de 440000 bezoekers zal je niets te kort komen op het autosalon. Je krijgt veel te zien, alle nieuwtjes op het vlak van auto’s, banken die je kunnen informeren. Je bent er goed voor een leuke daguitstap. En wie weet stap je buiten met de aankoop papieren van een nieuwe auto.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be