Zakelijkkrediet

Als je een eigen zaak heb, heb je te maken met veel kosten. Maar je moet ook ruimte hebben om te investeren en te groeiten. Soms kan een zakelijk krediet hierbij helpen. Zorg wel dat je eerst een goed zicht heb op alle kosten en zorg voor een goed boekhoud pakket. Wat doe je als je openstaande vorderingen hebt die niet worden betaald?

Zakelijk internet

Het is een tip die veel mensen nog eens goed kunnen gebruiken: maak goed gebruik van jouw zakelijke voordelen. Als jij een bedrijfje hebt, als jij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dan kun je veel voordelen op doen op zakelijk gebied. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen, ook wat betreft zakelijk internet. Het eerste voordeel is natuurlijk dat je het kunt afschrijven, de BTW, van het totale bedrag, maar daarnaast kan een provider, een ander bedrijf, je ook meer korting geven op het gebied van zakelijk internet.


Tegenwoordig internet je bijna wel elke dag natuurlijk. Of je dit nu via je mobiele telefoon doet, via een tablet of gewoon via de laptop. Het voordeel: grote kans dat je ook thuis op internet zit voor jouw onderneming. Dit betekent dat je het internet kunt afschrijven op de naam van jouw bedrijf en dus in aanmerking komt voor zakelijk internet. Het voordeel hiervan is dat bedrijven altijd aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen geven als jij kiest voor zakelijk internet.

Vaak maken bedrijven pakketten met bijvoorbeeld telefonie, mobiele telefonie soms en internet. Zo ben je altijd goedkoper uit. Maar als je het ook nog combineert met zakelijk internet. Dan ben je helemaal goedkoper uit. En wat we al eerder hebben benadrukt: de BTW die je kunt afschrijven bij je kwartaalaangifte. Dat zorgt al enorm voor een korting. Dus kies vandaag nog voor zakelijk internet en bekijk via deze website de mogelijkheden van zakelijk internet. Want die zijn er genoeg. Bekijk ook direct de aanbieders van zakelijk internet, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.


Zakelijke telefonie

Tegenwoordig heeft iedereen het wel nodig. Het zou wel heel raar zijn als je het niet in huis hebt: telefonie. Bijna iedereen is wel bereikbaar tegenwoordig, via allerlei mobiele apparaten. En juist daarvoor heb je telefonie nodig en kun je het kopen bij een mobiele provider. De tarieven verschillen enorm en het is natuurlijk ook de vraag voor welke abonnementen gaat. En weet je hoe je die tarieven nog kunt beperken en hoe het dus nog goedkoper kan worden? Precies. Zakelijke telefonie.


Er zijn veel providers die tegenwoordig een hoop korting geven als jij je aansluit bij hen. Vaak zijn er ook – los van het zakelijke – al deals te maken met betrekking tot een combinatie van telefonie, mobiele telefonie en internet bijvoorbeeld. Dan kun je een ‘familiepakket’ bestellen. Via deze website kun je daar ook al meer informatie over vinden. Maar het voordeel van zakelijke telefonie is dat je een hoop korting kunt krijgen.

Bekijk vooral eerst de partijen die er zijn en doe goede research op basis van jouw interesses en van welk abonnement je zoekt. Je hebt ook bepaalde abonnementen waarbij je na zeven uur in de avond bijvoorbeeld gratis belt naar andere vaste nummers. Het voordeel dat er nog bij komt van zakelijke telefonie is dat je dan nog meer korting krijgt. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons contact formulier op deze website, zodat jij de juiste zakelijke telefonie kunt vinden.


Zakelijke mobiele telefonie

Het vinden van de juiste mobiele telefoon, de juiste mobiele telefonie, dat is altijd lastig. Er is ontzettend veel keuze en er zijn verschillende providers die mobiele telefonie aanbieden. Hoe weet je dan voor welke mobiele telefonie je moet kiezen en waar moet je op letten? Via deze website kun je een aanbod vinden van zakelijke mobiele telefonie. Als je het contract afsluit op de naam van je onderneming, dan kun je enorm veel korting krijgen met zakelijke mobiele telefonie. We vertellen je er graag meer over.

Wat je vooral allereerst kunt doen, is op zoek gaan naar een mobiele provider die past bij jouw interesses en wensen. Wat voor een telefoon zou je willen en vooral: wat voor een abonnement? OP deze website vind je al een kort overzicht van de mogelijkheden van zakelijke mobiele telefonie. Als je jouw mobiele provider weet te kiezen, dan kun je op die manier al snel aansluiting vinden bij een mobiel abonnement. Elke mobiele provider kan natuurlijk zakelijke mobiele telefonie aanbieden.

Hierdoor ben je altijd goedkoper uit en krijg je enorm veel korting. In ieder geval al de korting die je kunt genereren bij zakelijke mobiele telefonie als je de gestelde BTW kunt aftrekken van de BTW die je hebt verdiend bij jouw kwartaalaangifte. Dat is al een korting eigenlijk bij zakelijke mobiele telefonie, plus ook nog de standaard korting die een mobiele provider wel wil geven voor het afnemen van haar diensten voor zakelijke mobiele telefonie. En dat scheelt uiteindelijk enorm veel geld, als je kiest voor zakelijke mobiele telefonie.

Zakelijke energie

Er zijn genoeg energiemaatschappijen die energie verkopen voor in je huis. Energie en elektriciteit. Maar heb je wel eens nagedacht over zakelijke energie? Bijvoorbeeld voor jouw kantoor, maar ook in jouw huis zou je zakelijke energie kunnen verkrijgen, doordat je natuurlijk ook wel voor jou bedrijf in huis werkt. Het voordeel is dat je enorm veel voordelen krijgt als je kiest voor zakelijke energie bij verschillende energiemaatschappijen.

Op deze website vind je meer informatie over de zakelijke energie die verkrijgbaar is. Het kan zo al een paar tientjes verschillen als je eerst gewoon goede research doet op basis van wat je weet. En op die manier kun je dus een energiemaatschappij uitkiezen of een paar energiemaatschappijen. Op basis daarvan kun jij je keuze maken en gelukkig kunnen wij als website je daarbij helpen om de juiste keuze te kunnen maken voor zakelijke energie.

Vaak weten mensen niet eens hoeveel het kan schelen als je kiest voor zakelijke energie. Het heeft enorm veel voordelen. Het eerste voordeel is al dat je de BTW kunt afschrijven bij je kwartaal aangifte van de BTW die je hebt verdiend. Dit scheelt al een beetje in de portemonnee plus de korting die bedrijven zelf natuurlijk nog willen geven voor het gebruik van zakelijke energie. Zoveel voordelen heeft het dus.

 

En daarom is het goed dat je onze website bekijkt en zo meer te weten komt over financiële onderwerpen, zoals zakelijke energie. Wil je meer weten over zakelijke energie of over andere artikelen op het gebied van lenen of verzekeringen? Bekijk dan vooral de andere stukken op deze website die we hierover hebben geschreven. We doen er namelijk alles aan om jou als lezer te helpen en ervoor te zorgen dat je verder komt in de wereld van financiën, een wereld die soms ingewikkeld en erg lastig kan zijn.

Bedrijfspand huren

Tegenwoordig lijkt het bijna wel het nieuwe ondernemen te zijn: mobiel ondernemen. Dat houdt in dat je geen vaste plek meer hebt, geen kantoor meer, maar gewoon overal ‘on the road’. En dat kan natuurlijk ook nu we allemaal altijd en overal mobiel bereikbaar zijn. Niet alleen telefonisch, maar ook via het internet. Maar toch zijn er genoeg momenten te benoemen waarop je denkt: ja, ik heb wel een bedrijfspand nodig.

Als je bedrijf veel te snel groeit bijvoorbeeld, als het heel goed gaat met je bedrijf of als je een winkel wilt openen waarbij gewoon een bepaalde opslagruimte nodig is. Ook al ga jij je met je winkel online focussen. Gelukkig staan er in Nederland genoeg bedrijfspanden vrij. En wij kunnen ons voorstellen: het kopen van een bedrijfspand is direct een enorme uitgave en daarmee neem je meteen een hoop risico.

Gelukkig zijn er ook andere oplossingen en manieren. Wat dacht je van het huren van een bedrijfspand? Je hebt geen last van de hoge kosten of van de kosten van het afsluiten van een hypotheek bij de bank. Maar welke voorwaarden komen er om de hoek kijken bij het huren van een bdrijfspand? Wat dacht je van een opzegtermijn, vaak is dat minimaal een maand en soms wel drie maanden opzegtermijn. Maar ook het aantal maanden dat je het bedrijfspand moet huren, wordt steeds meer.

Bijvoorbeeld in ieder geval zes maanden of zelfs een jaar dat je een bedrijfspand moet huren. Het is goed om deze regels scherp in de gaten te houden, dat je niet denkt dat je dadelijk na twee maanden je bedrijfspand weer kunt verlaten, als je net een contract hebt getekend voor een bedrijfspand voor een periode van een jaar. Via deze website kun je in ieder geval verschillende bedrijfspanden vinden die te huur staan in verschillende streken en gebieden in Nederland. Bekijk vooral het bedrijfspand dat het beste bij jou past en dat het beste binnen je budget past. En wie weet heb je dan wel snel via deze website een bedrijfspand.

Het is ook belangrijk om bij het huren van een bedrijfspand te denken aan de locatie: wil je bijvoorbeeld een bedrijf beginnen op een industrieterrein en maakt de locatie van je bedrijf voor je klanten niet zoveel uit, en kunnen je werknemers prima op het industrieterrein in een mooi pand hun werk doen, of ga je een horecazaak of een schoenenwinkel beginnen, dan is de locatie van je bedrijfspand natuurlijk honderdduizend keer belangrijker, omdat je te maken hebt met de aanloop van mensen die hier sowieso al winkelen en daarom misschien wel sneller bij jouw winkel naar binnen zullen gaan. Als je meer wilt weten over het huren van een bedrijfspand (of überhaupt meer informatie over een bedrijfspand), bekijk dan vooral de artikelen die we op deze website hierover hebben geschreven, zodat je voorbereid een bedrijfspand zult vinden.

Bedrijfspand kopen

Ben jij klaar voor dé echte stap in jouw onderneming? Misschien durfde je die stap eerst nog niet te nemen: het kopen van een bedrijfspand. We begrijpen dat heel goed. In deze periode van ondernemen wordt ondernemen ook steeds lastiger. De wereld is mobieler geworden en iedereen is tegenwoordig voor alles bereikbaar via telefonie en internet natuurlijk. Maar waarom dan toch kiezen voor een vaste plek, voor een bedrijfspand? Wij vertellen je er graag meer over.

Wij begrijpen die keuze namelijk goed. Misschien hebben vrienden van je het wel tegen je gezegd: joh, kun je niet beter een bedrijfspand huren of een andere oplossing vinden? Maar uiteindelijk is het kopen van een bedrijfspand een goede keuze. Je kunt ervoor zorgen dat het pand van jou wordt en dat je daarnaast een goede basis kunt ontwikkelen voor jouw onderneming. Vanuit die basis kun jij je verder ontwikkelen met de andere werknemers binnen je bedrijf.

En waar is het nu een goede plek om een bedrijfspand te kopen? In Nederland staan er veel industrieterreinen leeg waar ook veel mogelijkheden zijn voor een bedrijfspand en veel bouwbedrijven haken hier dan ook op in om aan kleinere bedrijven een bedrijfspand te verkopen. Heb jij al interesse in zo’n bedrijfspand? En weet je ook al waar je een bedrijfspand zou willen kopen? Hoe meer in de randstad, of in een centrum van een stad, hoe duurder dat ook weer zou zijn natuurlijk.

Al heb je dan wel een veel centralere plek om je onderneming te starten. En kopen hoeft niet enorm veel of heel duur te zijn. Als je een goede hypotheek kunt afsluiten bij de bank en de maandelijkse kosten laag zijn, dan is het helemaal niet zo’n gek idee om te kiezen voor het kopen van een bedrijfspand. Via deze website kun je op zoek gaan naar het kopen van een bedrijfspand, zodat je binnenkort al een bedrijfspand hebt, dan kun je verder met jouw onderneming. En verder kunnen met je onderneming is het allerbelangrijkst. Het is natuurlijk ook heel spannend om een bedrijfspand echt te gaan kopen en af te stappen van het huren van een bedrijfspand, wat je wellicht in de voorgaande jaren wel hebt gedaan. Wil je meer informatie over bedrijfspanden, zowel over het kopen en huren, of over andere financiële onderwerpen die je verder kunnen helpen als ondernemer? Lees dan vooral de stukken die we over dit onderwerp hebben geschreven op deze website en kom altijd beslagen ten ijs.


Incassobureau inschakelen als ondernemer

De kans dat het je wel eens is overkomen, ja, jammer genoeg is die kans best groot. Dat je als ondernemer achter je geld aan moet, omdat iemand het simpelweg niet betaalt. Gelukkig zijn daar een hoop manieren voor om wel je geld te krijgen uiteindelijk. Eén van die manieren is het inschakelen van een incassobureau.  Je kunt dit doen als ondernemer, waardoor je de kosten altijd kunt verhalen op degene die niet betaalt. We vertellen je er graag meer over.

Het is natuurlijk een ongelooflijk vervelende situatie als het gebeurt. Het kan om een klein bedrag gaan of om een heel groot bedrag gaan. Wat moet je in ieder geval eerst doen voordat je een incassobureau inschakelt? Dat kunnen we je ook vertellen. De officiële betalingstermijn is dertig dagen. Als jij een factuur stuurt, dertig dagen na de factuurdatum van de factuur, moet er officieel betaald zijn. Al zijn er heel veel bedrijven die dan nog ook later betalen dan die dertig dagen. Na het versturen van jouw eerste factuur kun je twee herinneringen, aanmaningen sturen.

Op jouw factuur kun je zetten dat je graag binnen veertien dagen betaald zou willen krijgen. Na die veertien dagen kun jij dan een eerste aanmaning sturen en na zeven dagen de tweede aanmaning. Zo kun je het proces versnellen als je na dertig dagen al twee aanmaningen hebt verstuurd, dan kun je meteen beginnen met het proces na die dertig dagen. Als je daarmee wacht, moet je dus na die dertig dagen nog twee weken vooruitplannen voor die aanmaningen.

Na de aanmaningen kun je ermee aan de slag gaan: een incassobureau. Let wel goed op bij het inschakelen van een incassobureau, omdat iedereen zich in principe een incassobureau mag noemen en er zijn dan ook heel veel particulieren die zich bij de Kamer van Koophandel hebben ingeschreven als incassobureau. Bekijk dit goed en kies voor een professioneel incassobureau via een professionele organisatie of instelling bijvoorbeeld. En dat goed bekijken is erg belangrijk, omdat iedereen weet en begrijpt dat dit een lastige situatie is. Daarom kan het helpen om de artikelen op deze website te lezen, niet alleen over een incassobureau, maar ook over andere onderwerpen op financieel gebied die belangrijk voor je zijn als ondernemer. Het enige wat wij willen doen is je als ondernemer een zo goed mogelijk financieel beeld geven.


Alles over boekhoudpakketten

Weet jij nooit waar je moet beginnen? Bij die hele administratie van jouw bedrijf? Elke maand weer en dan vier keer per jaar het kwartaal waarbij je alles moet opgeven in de aangifte voor de belastingdienst? Oké, je kunt kiezen voor een boekhouder, maar je weet stiekem ook dat dit enorm veel geld kost. Zijn er dan ook andere oplossingen? Ja, zeker. Wat dacht je van een boekhoudpakket? Gelukkig zijn er verschillende boekhoudpakketten, ook te bestellen via ons.

Via deze website bieden wij je graag verschillende boekhoudpakketten aan die je kunt downloaden en kunt gebruiken als software op je computer. Op die manier is het heel gemakkelijk, zodat je snel alles bij kunt houden en ook geen extra problemen of zorgen hebt om überhaupt die administratie bij te houden. Het ene boekhoudpakket is goedkoper dan het andere, maar de vraag is dan ook wat jouw wensen zijn met betrekking tot zo’n boekhoudpakket. Daarom is het belangrijk om je wensen goed op te schrijven, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van een boekhoudpakket verwacht. Is het bedoeld als controleermiddel, om na je aangiftes te checken of alles klopt, of wil je een boekhoudpakket dat alle taken van je financiële administratie uit handen kan gaan nemen? Dit soort vragen zijn belangrijk om te beantwoorden en als je dat eenmaal hebt gedaan, dan kan dat veel schelen.

 

We begrijpen het ook als je niet direct deze vragen weet te beantwoorden. Daarom raden we je aan om onze artikelen op deze website meer te lezen. Er zijn weinig websites waar je zoveel informatie kunt vinden op het gebied van financiële onderwerpen. Zo hebben we ook artikelen over boekhoudpakketten, lenen met een negatief luik en studiefinanciering. Een erg divers aanbod dus op fiscaal en financieel gebied dat je vooruithelpt als ondernemer.

Soorten boekhoudpakketten

Wil je er heel veel mee kunnen of gaat het enkel voor jou om de basis en kun je de rest gewoon op papier bij houden? Wat je vaak hebt, is dat een boekhoudpakket voor een boekhouder wordt gemaakt en dat er geen boekhoudpakket is voor een ondernemer. Uiteindelijk draait het om gemak, maar wel zo gemakkelijk dat je de boekhouding wel goed en dat je dus ook alles gemakkelijk bij kunt houden. Bekijk in ieder geval ons uitgebreide assortiment van verschillende boekhoudpakketten. We kunnen een aantal boekhoudpakketten uitlichten, maar uiteindelijk moet je zelf de keuze maken.

Bepaal eerst eens voor jezelf goed wat voor boekhoudpakket je zou willen hebben en voor welke zaken je het zou willen gebruiken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een boekhoudpakket gebruiken in combinatie met een andere boekhouder of juist de keuze maken om helemaal je eigen boekhouding te doen met een goed boekhoudpakket. En de vraag is dus welke boekhoudpakketten er zijn. We kunnen niet over alle soorten boekhoudpakketten iets vertellen, maar wel over een paar natuurlijk.

Wat dacht je van Accept? Dit bedrijf biedt verschillende boekhoudpakketten aan en het bedrijf houdt zich al bezig met financiën sinds 1979. Een boekhoudpakket bij Accept begint bij een bedrag van ongeveer vijfhonderd euro. Er zijn verschillende soorten en versies, waardoor er ook duurdere boekhoudpakketten zijn. Het voordeel is wel dat je een éénmalig bedrag betaalt en daarna voor altijd het boekhoudpakket hebt. Wil je niet zo’n groot bedrag in één keer betalen? Dan zijn er gelukkig nog genoeg andere opties om een boekhoudpakket aan te schaffen.

Je hebt bijvoorbeeld het boekhoudpakket van Acumulus. Online kun je jouw volledige administratie bijhouden via deze handige software. Het nadeel is wel dat alles online gaat en dat je dus niet de software op je laptop of computer kunt downloaden. Zo ben je wel altijd afhankelijk van mobiel netwerk en kun je niet offline je boekhouding regelen. Aan de andere kant: het kost slechts een tientje per maand, waardoor je wel heel goedkoop uit bent met een boekhoudpakket op deze manier.

Maar geen zorgen. Gelukkig zijn er nog talloze, andere boekhoudpakketten te verkrijgen via deze website. We hebben een uitgebreid assortiment, zodat je altijd het juiste boekhoudpakket vindt. Op die manier kun je ook je eigen keuzes maken in hoe snel en hoeveel geld je wilt uitgeven aan het pakket qua boekhouding. Bijvoorbeeld een maandelijks bedrag zoals hierboven aangegeven of een vast groter bedrag, bijvoorbeeld een paar honderd euro in één keer. Mocht je niet op deze website een goed boekhoudpakket vinden. Er zijn gelukkig nog meer van die pakketten verkrijgbaar, online en dus ook via andere websites. Maar op deze website is in ieder geval de kans heel groot dat je zo’n pakket zult vinden.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be