Bij Beobank is het mogelijk om diverse creditcards aan te vragen. De keuze is er enorm, en ook hebben veel bedrijven een samenwerking met Beobank waardoor klanten naast het gemak van een creditcard ook nog vaak kunnen profiteren van kortingen en aanbiedingen en meer!

De Beobank Extra World Mastercard heeft een aantal eigenschappen die gewoon zijn bij een creditcard, maar ook bevat hij een aantal leuke extra’s zoals een korting van 1% op alle aankopen die je met deze creditcard doet. Beobank staat door de extra’s die worden toegevoegd aan kredietkaarten ook erg bekend als een bank die graag iets meer doet voor haar klanten.

Graag geven we wat meer informatie over de Beobank Extra World Mastercard, die we hieronder zullen opsommen. Zo kun je in een makkelijk overzicht een groot deel over de kaart te weten komen, en indien je meer informatie wilt kun je natuurlijk altijd even de website van Beobank bezoeken dit is overigens altijd wel aan te raden omdat er soms dingen veranderen bij de kaarten.

Een lage jaarlijkse bijdrage

Over het algemeen is de jaarlijkse bijdrage bij kredietkaarten een stuk hoger dan de jaarlijkse bijdragen op kredietkaarten bij de Beobank. Bij deze kaart bedraagt de jaarlijkse bijdrage slecht €5.00 wat aanzienlijk lager is dan bij andere kaarten, en zonder beperkingen.

Een bonus

Wanneer je een aankoop doet met een nieuwe en geactiveerde Beobank Extra World Mastercard, ontvang je een korting van €5.00 op deze aankoop. Beobank stort dit bedrag op je kredietrekening wanneer je binnen 3 maanden na aanschaf je eerste aankoop doet met de kaart.

Flexibele kredietopening

De kredietopening is niet een standaard vastgezet bedrag waardoor er verschillende krediet openingen mogelijk zijn. Het bedrag van de kredietopening wordt samen met de bank bepaald, en het uiteindelijke bedrag wordt bepaald op basis van inkomen en nog een aantal zaken.

Extra kaarten

Wanneer je ook graag hebt dat nog iemand anders toegang heeft tot de kredietrekening, dan is het mogelijk om een extra pas aan te vragen. De kosten van een extra pas zijn €5.00 per jaar, en de pas bevat dezelfde mogelijkheden als de hoofdpas en ook zonder beperkingen.

Daglimiet

Op deze creditcard zit een daglimiet, die vooral dient ter bescherming. De daglimiet op de Beobank Extra World Mastercard bedraagt €1000 per dag.

Uitgebreide verzekering standaard

De standaard verzekering die gekoppeld is aan de Beobank Extra World Mastercard is al zeer uitgebreid, en beschikt over een aantal verschillende modules. Zo bevat deze een aankoopbescherming, verlengde garantie, veilig online betalen en beste prijs.

  • Aankoop bescherming: Wanneer je iets koopt van boven de €50 dan ben je automatisch verzekerd tegen bijvoorbeeld schade of diefstal gedurende 200 dagen.
  • Verlengde garantie: Op elektrische en elektronische apparaten krijg je een jaar lang extra garantie tot een bedrag van maximaal €2000 per jaar, wanneer je het in België koopt en met de kredietkaasrt.
  • Beste prijs: Wanneer je iets koopt, en het later goedkoper in een andere winkel ziet (verschil van minimaal €50) binnen 15 dagen, dan krijg je het verschil terug.