De Bis beurs staat weer voor de deur, deze start op 8 oktober en loopt tot  16 oktober. Plaats van gebeuren is Flanders Expo te Gent.

Dat zijn al wat praktische zaken. De Bis Beurs is elk jaar een trekpleister voor mensen die gaan bouwen, hun woning willen herinrichten van boven tot onder. Maar ook nog zoveel meer, zaken waar je niet onmiddellijk aan dacht, komen hier aan bod. Je kan er veel professionals en exposanten vinden die hun koopwaar tentoon stellen. Voor een verbouwing en renovatie heb je wel centen nodig.

Je vertrekt naar de Bis beurs met leuke ideeën voor je woning, maar je weet niet hoeveel het allemaal zal kosten. Heb je wel voldoende eigen middelen om dit zelf te bekostigen? Of moet je gaan lenen. Als het gaat over een renovatie dan spreken we over een pak geld. Op zich niet abnormaal om daarvoor te gaan lenen. Zo kan je alles op een rustig tempo terug betalen en de waarde van je woning doen stijgen. Een tip om te lenen is de renovatielening van Cetelem. Momenteel zo wat de beste op de markt met zeer interessante voorwaarden.Om te verbouwen wil je uiteraard graag weten wat je precies van budget kan uitgeven. Met een Cetelem klassieke renovatielening kan je hiermee wel aan de slag. Je kan via de website een snelle lening simulatie uitvoeren en onmiddellijk zien wat het je zal kosten. Stel een bedrag in, bijvoorbeeld 15 000 euro en geef het aantal maanden van afbetaling in. Daarnaast verschijnt de kost per maand en het JKP (Jaarlijks Kosten Percentage) Het kost je dus geen enkele moeite om via de simulatie een berekening te doen voor jouw plannen. Je moet minstens voor € 2500 lenen om een renovatielening te kunnen verkrijgen, maar bij verbouwing en renoveren van een woning zal je snel aan dit bedrag zitten.

Renovatie lening Cetelem

Je kan een renovatielening trouwens ook gebruiken voor een nieuwe keuken, of om je terras te vernieuwen. Vaak zaken die moeten gebeuren bij een bestaande woning, maar vaak te duur  zijn om uit eigen zak te betalen. Je hoeft niet altijd een professional aan te stellen, je kan de werken ook zelf uitvoeren. Dus een renovatielening van Cetelem kan je afstemmen op je budget, hoeveel je kan afbetalen per maand en je gebruikt het voor een project naar wens. Uitvoering kies je zelf, of je het laat doen of zelf de handen uit de mouwen slaat.

Hou je ogen dus goed open op de Bisbeurs 2016. Een event met standhouders die heel wat ideeën zullen hebben voor jouw woning. Je renovatie zal een boost krijgen en je zal zo snel mogelijk aan de slag willen gaan. Financieel zit het snor met een Ecologische of klassieke renovatielening van Cetelem. Zij handelen alles professioneel af als het op de centen aankomt, eens jij beschikt over het geld kan je de werken starten en je woning verbeteren. Met maandelijkse afbetaling is de kost ineens veel beter om te dragen en je ziet je woning maand na maand veranderen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be