Iedereen in België kent Brico wel, en het leuke is dat Brico samen met Beobank een kredietkaart op de markt heeft gebracht, namelijk de Beobank Brico World Mastercard. Deze kaart is evenals vrijwel alle kaarten van Beobank voorzien van vele leuke extra’s en mogelijkheden. Voor liefhebbers van de Brico winkels is deze kaart al helemaal een uitkomst en dan vooral wanneer je regelmatig gaat winkelen bij Brico doordat je met deze creditcard een korting van 2% krijgt op alle aankopen bij Brico!

De korting bij Brico is niet het enige, je krijgt namelijk overal waar je iets koopt met deze kredietkaart een korting van 1% op iedere aankoop. Winkelen en normale betaling doen met de Beobank Brico World Mastercard is dan ook altijd interessant ongeacht waar je winkelt, de korting geldt namelijk in heel de wereld!

De Beobank Brico World Mastercard kan zoals de naam al zegt overal ter wereld gebruikt worden om mee te betalen, in maar liefst 22 miljoen winkels en er kan bij 1 miljoen pinautomaten geld mee worden opgenomen. De kaart is dus heel veelzijdig, en ook naast de kortingen nog eens voorzien van de bekende verzekering die op de meeste kredietkaarten zit.

Brico kaart NL 840x150

Bonus

  • 2% korting op uw aankopen bij Brico
  • 0,5% korting op uw andere aankopen
  • U krijgt het eerste jaar ook nog 5€ cadeau2
  • U hebt geen rekening bij Beobank nodig.

Flexibele kredietopening

Net zoals algemeen bekend is bij alle Beobank Kredietkaarten, geniet je als klant ook bij de Beobank Brico World Mastercard van een flexibele kredietopenening. Dit wil zeggen dat je samen met Beobank de hoogte van het krediet zult bepalen, en natuurlijk wordt hierbij ook gelet op bijvoorbeeld de maandelijkse inkomsten en uitgaven zodat beide partijen geen onnodig risico lopen.

In termijnen terugbetalen

Bij Beobank kun je in flexibele termijnen terugbetalen met een laag maandelijks bedrag. Bij de Beobank Brico World Mastercard kun je maandelijk 1/18e tit 1/20e van het geleende bedrag terugbetalen, de hoogte hangt af van de hoogte van het kredietsaldo. Het minimale bedrag is €25 per maand.

Limiet

Op iedere kredietkaart zit een dagbestedingslimiet die de schade bij diefstal van de creditcard kan beperken, maar ook om controle te houden. Het daglimiet van deze kaart is €1000,-

Extra kaart aanvragen

Heb je een extra kaart nodig? Dit kan voor €5 per kaart geregeld worden. Dit is makkelijk wanneer je bijvoorbeeld je partner of kind een kaart wil geven. De tweede kaart kan en doet precies hetzelfde als de eerste kaart, en heeft geen beperkingen of andere bijzonderheden.

Verzekering

Kredietkaarten zijn geliefd en staan bekend door de verzekering die er standaard op zit. Bij de Beobank Brico World Mastercard zit ook een uitgebreide verzekering die zowel diefstal als schade dekt voor een duur van 200 dagen van de dag waarop het product werd gekocht. De verzekering geldt wanneer je een product hebt gekocht met de creditcard.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be