Het is soms nodig om geld te lenen. Het kan zijn dat je een andere auto wilt kopen, je woning wilt verbouwen of om een studie te bekostigen. Er zijn tal van redenen waarom je geld nodig hebt. Misschien ga je in april op vakantie en weet je dat er in mei vakantiegeld aankomt. Dan is het natuurlijk slim om gebruik te maken van een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet biedt volop mogelijkheden. Graag bespreken we de voordelen van een doorlopend krediet met je.

Comfort loan NL Image Banner 975 x 90

Een doorlopend krediet en de voordelen!

De belangrijkste voordelen van een doorlopend krediet zullen we hieronder voor je opsommen:

  • Je kunt flexibel geld opnemen
  • Je kunt boetevrij geld aflossen op je doorlopende krediet
  • Je betaalt alleen rente over het opgenomen geldbedrag
  • Je kunt het gebruiken als een noodfaciliteit
  • Je hebt geen maandelijkse verplichtingen rondom de aflossingen

Persoonlijke lening Image Banner 728 x 90

Kies jij ook voor een doorlopend krediet?

Het is slim om de mogelijkheden van een doorlopend krediet te bekijken. Ontdek welke mogelijkheden er zijn om een doorlopend krediet te gebruiken. Het kan voor verschillende redenen gebruikt worden. Het beste is het om voor een doorlopend krediet te kiezen als je flexibiliteit nodig hebt. Koop je bijvoorbeeld een auto, dan heb je de lening voor een langere periode. Een persoonlijk krediet kan dan een stuk gemakkelijker zijn. Wil je het echter gebruiken om een tijdelijke dip in je financiën mee op te vangen dan is het slim om voor een doorlopend krediet te kiezen.

Waar kun je een doorlopend krediet afsluiten?

Een doorlopend krediet kun je op verschillende manieren afsluiten. Je kunt naar je eigen bank gaan. Ook kun je naar een tussenpersoon gaan. Tegenwoordig is het echter ook heel gemakkelijk om via het internet een doorlopend krediet af te sluiten.

Kies voor kwaliteit en een lage rente!

Als je een doorlopend krediet wilt afsluiten dan is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de lening aanbieder en ook naar de hoogte van de rente. Kijk naar welke partij je een zeer lage rente kan bieden op je doorlopende krediet.

DCC BEFR NOVEMBRE-MYLINE-ARGUS-NL-840x150

Een kredietverzekering?

Het is ook mogelijk om een kredietverzekering af te sluiten voor je krediet. Mocht je bijvoorbeeld werkeloos worden of arbeidsongeschikt dan is het goed om te weten dat de kredietverzekering dit opvangt.

Waarom direct een doorlopend krediet afsluiten?

Door nu een doorlopend krediet af te sluiten kun je hier in het geval wanneer je wat extra geld nodig hebt hier gebruik van maken. Je hoeft dan niet meer de hele papierwinkel voor elkaar te maken. Tot het moment dat je geld gaat opnemen van het krediet hoef je nog geen rente te betalen. Natuurlijk is er dan ook nog niets om op af te lossen.

 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be