Het Ecokrediet voor een betere wereld. Het leven wordt er niet goedkoper op. De media trakteren ons dagelijks op verschillende nieuwsberichten waarin uitgebreid wordt ingegaan op de staat van onze huidige economie, en waarbij de algemene teneur vaak erg negatief is.

Een van de huidige trends in onze maatschappij is het feit dat de financiële middelen van het gemiddelde gezin steeds meer op de helling komen te staan. Gezinnen waarbij beide partners gaan werken, hebben het moeilijker en moeilijker om de eindjes op een aanvaardbare manier aan elkaar te knopen. Daarnaast hoor je meer en meer gruwelverhalen over jonge twintigers die wanhopig op zoek zijn naar een betaalbare huurflat, of een goedkope woning die nog te restaureren valt.
Het Ecokrediet van Cetelem.

De troeven van een ecokrediet bij Cetelem

 • Ik financier alle soorten werkzaamheden, grote of kleine verbouwingen, die ik door vaklui kan laten uitvoeren, maar ook zelf kan doen.
 • Ik profiteer van een van de beste rentevoeten van de markt
 • Ik leen het bedrag dat ik nodig heb en dat ik afstem op mijn budget. Dat kan gaan van € 2.500 tot € 75.000, met vaste maandelijkse aflossingen en een vaste looptijd, die ik van tevoren ken.
 • Ik betaal mijn renovatieleninglening in alle veiligheid af, want ik kies geheel vrijblijvend voor een geruststellende verzekering van Cetelem. Ik profiteer van een voordelige rentevoet om mijn huis milieuvriendelijk te maken

Welke projecten kunnen worden gefinancierd met de Ecolening van Cetelem?

 • Vervanging en onderhoud van een oude verwarmingsketel.
 • Installatie van een systeem voor de productie van warm water met zonne-energie.
 • Plaatsing van fotovoltaïsche panelen om zonne-energie om te zetten in elektrische energie.
 • Plaatsing van hoogrendementbeglazing of dubbele beglazing.
 • Isolatie van dak, vloer en muren.
 • Plaatsing van een systeem voor de warmteregeling van de centrale verwarming met behulp van thermostatische ventielen of een thermostaat met timer.
 • Plaatsing van een domoticasysteem om het energieverbruik te optimaliseren.
 • Plaatsing van een groendak.
 • Pelletkachel.
 • Installatie van een systeem voor de verwarming van water met zonne-energie.
 • Plaatsing van andere systemen voor de productie van geothermische energie.
 • Energie-audit van de woning.
 • Installatie van een lucht-water warmtepomp om minder energie te verbruiken.
 • Installatie van andere systemen voor de productie van geothermische energie.

Het Ecokrediet van Beobank.

Wanneer je het even wat moeilijker hebt, kan je gelukkig altijd een beroep doen op een bank. In dat opzicht vinden heel wat mensen een helpende hand in de vorm van Beobank. Beobank is een Belgische bank en maakt deel uit van het grotere Mutuel Nord Europe. Op dit moment is Beobank een van de grootste banken van het land, met erg aantrekkelijke producten die jaar na jaar aan populariteit winnen. Daarnaast is Beobank een van de weinige financiële instellingen in het land met een oprechte interesse in de economische toestand van het modale gezin. De medewerkers van Beobank beseffen dan ook dat het niet voor iedereen makkelijk is om een smak geld op tafel te leggen en doen hun uiterste best om het ecokrediet te promoten. Maar wat is dat precies, dat ecokrediet?Ecokrediet

Ecokrediet, een milieu bewuste lening

Het ecokrediet van Beobank is een feite een ecologische lening. Dat betekent dat je in aanmerking komt voor een ecokrediet wanneer je op een milieuvriendelijke manier wilt investeren in je huis of wanneer je op zoek bent naar een groene auto. Beobank heeft dan ook een ecokrediet in petto aan wel erg interessante voorwaarden. Bij Beobank loopt het ecokrediet namelijk tot €15.000 euro per ontlener aan een scherpe rentevoet. De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen wil je een ecokrediet bij Beobank afsluiten, is investeren in een energiebesparende maatregel. Daarna bekijkt Beobank de aanvraag en krijg je al snel te horen of je in aanmerking komt voor een ecokrediet. Een lening afsluiten was nooit eerder zo makkelijk!

Welke investeringen lenen zich het beste voor een ecokrediet? Beobank staat positief ten opzichte van gezinnen die kiezen voor een nieuwe stookketel, hoogrendementsbeglazing of thermostatische kranen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal andere opties die Beobank promoot. Je doet er dan ook goed aan om effectief een afspraak bij Beobank te maken wanneer je denkt aan een ecokrediet. Door te investeren in het ecokrediet toont Beobank niet alleen interesse in het milieu, maar ook in het welzijn van de vele klanten die de bank in België heeft. Geef aan dat je op dezelfde lijn staat als Beobank en kies voor het ecokrediet, de enige echte groene lening waarbij je niet alleen investeert in je eigen toekomst, maar ook in het ecologische welzijn van je kinderen en kleinkinderen. Neem vandaag nog contact op met Beobank voor meer info rond het ecokrediet!

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be