DHB Bank (Nederland) N.V. is van oorsprong een Nederlandse bank die een unieke rol speelt binnen de Europese financiële gemeenschap.  Aan particuliere klanten biedt de DHB Bank een breed gamma  essentiële producten aan, van deposito’s en spaarrekeningen tot persoonlijke en hypothecaire leningen. Eveneens heeft de DHB Bank een belangrijke gespecialiseerde expertise, namelijk. het aanbieden van trade finance diensten (financiering van buitenlandse handel) aan Turkse ondernemingen en hun West-Europese zakenpartners.
Vandaag, biedt de DHB Bank een brede waaier aan diensten en producten voor particulieren aan in al veel steden, waaronder o.a. internet banking, dat in 2001 gelanceerd; voor trade finance producten en “commercial banking” kan u terecht in de agentschappen voor intermediaire diensten met onze zetel in Rotterdam. Al de agentschappen van DHB Bank werken direct samen met onze vertegenwoordiging in Turkije.
Opgevraagde gegevens voor een krediet aanvraag zijn onontbeerlijk voor de analyse van uw dossier.  De toekenning van uw lening op afbetaling is afhankelijk van goedkeuring van uw dossier door de DHB Bank (Nederland) N.V. De definitieve goedkeuring van uw aanvraag gebeurt na de ontvangst van de originele documenten (identiteitskaarten, inkomsten en lasten), die de vermelde informatie op de online aanvraag bevestigen en de handtekeningen van beide partijen op het (de) overeenkomst(en).
Dhb Bank ontlener: toekenningsnr 202770  –  Dhb Bank makelaar: toekenningsnr : 210409
Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be