Finalys

Het bedrijf Finalys werd 10 jaar geleden opgericht om de beste financiële oplossing aan onze klanten aan te bieden. Finalys is een kredietmakelaar en biedt haar diensten op een doordachte en verantwoordelijke manier aan. Finalys is ervan overtuigd dat de kwaliteit snelheid en eerlijkheid van haar dienstverlening het verschil zal maken ten opzichte van andere bedrijven die dezelfde producten aanbieden. Finalys begeleidt elke klant gedurende het volledige proces voor een optimale dienstverlening. Binnen 48u kan het geld al op uw rekening gestort worden.

Transparante dienstverlening en bezinningsperiode

Wij streven ernaar om onze diensten op een 100% transparante manier aan te bieden, daarom bieden wij u de mogelijkheid om al de documenten beschikbaar te stellen vóór ondertekening, zodat u deze op uw gemak kunt analyseren. Op onze website kan u de algemene voorwaarden van een persoonlijke lening of een hypothecaire lening terugvinden.
De Persoonlijke lening van finalys is dé ideale oplossing om uw projecten snel te zien bloeien. Een van zijn kenmerken is dat hij u toelaat om alle stappen vanuit thuis te kunnen uitvoeren met een minimum aan formaliteiten.
Daarbij, dankzij de simulatie tool van finalys, kunt u op een heel eenvoudige manier en in slechts enkele kliks een idee hebben van uw persoonlijke lening.

Uw voordelen bij finalys

U wordt geadviseerd door kredietexperten van finalys

De werknemers van finalys beschikken over meerdere jaren ervaring in kredieten

Ultra snelle service

Finalys garandeert een antwoord binnen de 24u !

Duidelijke en transparante voorstel, 100% vrijblijvend

Een duidelijke simulatie, een makkelijk in te vullen aanvraagformulier en een vrijblijvende aanvraag.

Uw gegevens zijn helemaal beveiligd

Finalys gebruikt de “https” norm om de veiligheid en confidentialiteit van uw gegevens te garanderen.

Finalys verplaatst zich naar uw thuis

Indien u wenst komt Finalys uw contract tot bij u thuis brengen

Geen dossierkosten

Finalys factureert geen dossierkosten

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be