Geld lenen zonder CKP-toetsing

Wanneer u over een negatief luik beschikt is het echter niet helemaal onmogelijk om alsnog een krediet af te kunnen sluiten. Hierbij is het vooral noodzakelijk dat u in zee gaat met betrouwbare partijen. Er zijn op het internet namelijk verschillende aanbieders van kredieten zonder CKP-toetsing terug te vinden, maar helaas zijn de voorwaarden vaak zo strikt dat ze nauwelijks vol te houden zijn.

Zo zijn er partijen die werkelijk een woekerrente berekenen op uw krediet zodat u een groot risico loopt om niet aan uw verplichtingen te kunnen voldoen. Er zijn gelukkig ook betrouwbare kredietverstrekkers die een lening zonder CKP-toetsing toekennen. U zult in dat geval vooral moeten kunnen aantonen dat u in staat bent om een bepaald bedrag moeiteloos af te lossen terwijl u nog voldoende kapitaal over houdt om te kunnen voldoen aan de dagelijkse kosten.

Geld lenen zonder controle Bureau Kredietregistratie

Het Bureau Kredietregistratie in Nederland houdt de financiële gegevens bij van iedere Nederlandse inwoner dat in eigen land een krediet heeft afgesloten, maar ook verschillende andere partijen zoals telecombedrijven zijn aangesloten bij het bureau waarbij eventuele wanbetalers gemeld worden. Wanneer u bekend staat bij het CKP en vooral wanneer u over een negatieve codering beschikt is het vaak goed om te weten dat er eveneens mogelijkheden zijn om een (extra) krediet af te sluiten zonder dat de kredietverstrekker in kwestie te raden gaat bij het CKP.

U kunt in dit geval bijvoorbeeld een beroep doen op warenhuizen of energieleveranciers. Zij hebben vaak speciale kredietvormen en zijn niet aangesloten bij het CKP zodat zij geen rekening houden met uw CKP-codering. Er zijn eveneens allerhande privé organisaties die u een krediet kunnen verstrekken zonder CKP-controle, maar dit gaat in de meeste gevallen gepaard met een aanzienlijk hogere rente omdat men zich ervan bewust is dat u een mogelijk risico kunt vormen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be