Geld sparen Hellobank

Hellobank is de eerste mobiele bank. Ze proberen om net zo mobiel te zijn als u, de klant. Ze hebben eenvoudige, intuïtieve en efficiënte service en producten bij Hellobank. De producten zijn aangepast aan de behoeften en wensen van de klant. Ontdek dus deze bank die net zo mobiel is als jij.
Wie is Hellobank?
Hellobank is dus een bank die eenvoudig en intuïtief is. Daar blijven ze ook altijd in geloven dat, dat de juiste formule voor hen en de klant. Het is naar eigen zeggen een bank die snapt wat u wilt en begrijpt wat u nodig hebt bij een bank. Hellobank is een bank die de klant alle vrijheid biedt die de klant nodig heeft en wil hebben. Ze houden namelijk voortdurend voeding met jouw leven. Hellobank is de bank van deze generatie, de mobiele generatie. Ze zijn duidelijker en optimistischer dan andere banken. De toekomst ziet er voor u en Hellobank veelbelovend uit. En als u zich hierin kunt vinden wil Hellobank u graag verwelkomen. Hellobank is een merk van BNP Paribas Fortis.

Wat is een mobiele bank precies?
Hellobank is zoals we al zeiden een mobiele bank. Maar wat is een mobiele bank precies? Een mobiele bank is er voor mensen die veel gebruik maken van hun mobiele telefoon. Het is er dan speciaal om het leven van die mensen makkelijker te maken. “Het is zo eenvoudig als een tablet en zo mobiel als een smartphone”. Mensen hebben namelijk wel wat beters te doen dan formaliteiten in vullen en dat is precies wat Hellobank ook vindt en waar zij voor staan. Hellobank berekend niets voor een zichtrekening en voor dagelijkse verrichtingen die mensen uitvoeren met hun rekening. Hellobank staat open voor alles en iedereen. Ze zijn altijd in beweging en altijd toegankelijk. Voor iedereen. Ze gunnen je alle vrijheid op het gebied van het dagelijkse beheer van je rekeningen. Ook op het gebied van je spaargeld is dit het geval. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt staat Hellobank meteen voor je klaar. Je hoeft maar te bellen of te mailen. Er is speciaal voor u een Hello team. Zij zijn experts in bancaire producten en de moderne technologie. Heb je een vraag? Mail of tweet deze dan naar Hellobank en je ontvangt snel een antwoord terug (op werkdagen tussen 9 en 17).

Is Hellobank de bank voor u?
Hellobank is zoals we al zeiden de bank van de mobiele generatie. Dat is dus de generatie waar we nu met zijn alle middenin staan. Hellobank is de bank die vindt dat de smartphone de mooiste uitvinding is. Maar internet is een nog mooiere uitvinding. Voor mensen die begrijpen dat de digitale wereld het leven een stukje makkelijker maakt en veel voordelen biedt is dit de perfecte bank. Speciaal voor de klant hebben zij bankieren compleet vernieuwd. Hellobank is dus eenvoudig, duidelijk en intuïtief. Uw leven wordt er een stukje makkelijker op omdat Hellobank u nooit alleen laat. Het aanbod van Hellobank past zich naadloos aan, aan uw wensen.

Producten van Hellobank
Hellobank heeft verschillende soorten producten. Ze hebben ook een gratis aanbod. Hierin zit: een gratis zichtrekening (deze is volledig te beheren via tablet of smartphone), een rente van 0,25% op de zichtrekening, een of twee gratis bankkaarten, gratis toegang tot de app en alle mogelijkheden van de app en uw Hello team staat altijd paraat. Als u al klant bent bij BNP Paribas Fortis kunt u heel makkelijk op de site het aanbod vergelijken met het aanbod van de Hellobank. Zo kunt u makkelijk zien welke bank voor u de perfecte bank is. Op de site staat ook nog het uitgebreide aanbod van de Hellobank. Maar wat biedt de Hellobank nog meer? U kunt via de app van de Hellobank al uw rekeningen beheren. Maar u kunt hier ook een gratis spaarrekening openen. U kunt dan kiezen uit de klassieke spaarrekening en de online spaarrekening premium. De verschillen hier tussen staan op de site van de Hellobank. Ook is er de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten en hiermee al uw mobiele toestellen te beschermen door middel van een maandelijks bedrag.