Geldreserve

NL Banner 468x60
Een geldreserve is nog een flexibele manier van geld lenen. Met een geldreserve kunt u het geld laten uitbetalen wanneer u wenst. Een geldreserve is daarmee super flexibel. Nog lang niet alle banken verstrekken een geldreserve en dat is buitengewoon jammer. Geld lenen kan namelijk heel flexibel en snel.
Met een geldreserve heeft u anders dan bij de lening op afbetaling, geen vast aflosschema of opnameschema. U bepaald wanneer u opnames doet uit het krediet en u bepaald in welk tempo u de lening weer terug gaat betalen.

Voor wie is de geldreserve geschikt

Comfort loan NL Image Banner 336 x 250
Een geldreserve is interessant als u een onverwachte grote uitgave heeft die u in delen kan en mag betalen. Met een geldreserve kunt u opnames doen op het moment dat u het geld nodig heeft. Heeft u het geld niet nodig? Dan laat u het in depot staan en betaald u ook geen rente over het deel dat u niet heeft opgenomen. U begint dan sneller met het terugbetalen van de lening.
Geld lenen is niet eerder zo flexibel geweest.

Voordelen van de geldreserve

Er zijn een aantal voordelen in vergelijking met de gewone lening op afbetaling:

  • € 0,00 dossierkosten. Of u € 5.500,- of € 15.000,- wenst te gaan lenen, bij een geldreserve betaald u geen dossierkosten.
  • Handig: U heeft inzage in uw lening door homebanking. Hierdoor kunt u direct zien wat u een goed maandelijks inzicht geeft in uw rekening.
  • Eénvoudig. alle persoonlijke projecten in één keer financieren
  • Flexibel: Terugbetaling door de automatische inhouding van uw bankrekening. U kunt ook nog iedere dag nazien wat er op uw bankrekening gebeurd doordat u inzicht heeft via de homebanking.
  • Supersnel: de online simulatie kunt u direct doen met een paar clicks, eenvoudig en snel. Het bedrag kan binnen 48 uur op uw rekening staan na uw aanvraag.

Zo ziet u maar weer dat een er voldoende voordelen zijn in vergelijking met de standaard lening op afbetaling.
Als u flexibileit zoekt zult u die hiermee ook direct kunnen vinden!