Wat zijn de voordelen van cashback kredietkaarten? En hoe kan u zoveel mogelijk van de cashback kredietkaart profiteren? Met een dergelijke kredietkaart kan u een gedeelte van het bedrag dat u besteed terugkrijgen. Vandaar ook de term ‘cashback’. Ook al kan men in de meeste gevallen niet meer dan 2% van het besteedde bedrag recupereren, als u vaak aankopen doet met uw cashback kredietkaart dan kan u er veel voordeel uit halen!

Geld besparen door zoveel mogelijk aankopen te doen met de kredietkaart

Het allergrootste voordeel van de cashback kredietkaart t.o.v. andere soorten kredietkaarten is dus dat u een bepaald percentage van het bedrag dat u besteed terug krijgt. Als u bijvoorbeeld alleen de broodnodige aankopen (zoals bijvoorbeeld de dagelijkse of wekelijkse boodschappen) betaalt met deze kredietkaart, dan kunt u al het nodige geld besparen. Misschien is het te recupereren bedrag per keer niet zoveel. Maar tel alle bedragen bij elkaar op en u komt jaarlijks tot een aanzienlijke besparing!Hoe alles uit uw cashback kredietkaart halen?

Natuurlijk profiteert u het meeste van deze kredietkaarten als u er met regelmaat betalingen mee doet. In principe kunt u alles met een cashback kredietkaart betalen. Bij het aanvragen van de kaart ontvangt u bovendien een welkomstbonus. Zo kunt u in de eerste paar weken/maanden extra cashbacks verdienen. De beste welkomstbonussen worden uitgedeeld door de Beobank met de World Mastercard. Daarmee kunt u de eerste drie maanden tot wel tien procent op alle aankopen terugkrijgen!

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be