In periodes dar je het financieel zwaar heb zou het handig zijn om wat spaartegoed achter de hand te hebben. Helaas is niet iedereen in de gelegenheid om geld opzij te zetten voor het doen van dure aankopen. Om toch over voldoende geld te kunnen beschikken, kun je natuurlijk naar een bank gaan om een krediet af te sluiten. Maar ook zonder tussenkomst van een bank is het tegenwoordig mogelijk om geld te lenen.

Online bank

Zo kun je bijvoorbeeld bij een online bank als Kredietpartner terecht voor een krediet. Een krediet afsluiten wil zeggen dat je geld leent van een financiële instelling zoals Kredietpartner. Hier kun je een bepaalde som geld lenen die niet alleen wordt berekend aan de hand van je behoefte maar ook de capaciteit die je hebt om het verstrekte krediet terug te betalen.

Kredietvoorwaarden

Elke financiële instelling zal bij het verstrekken van een krediet eigen voorwaarden hanteren. De kredietvoorwaarden van Kredietpartner zijn erg gunstig in vergelijking tot een heleboel andere kredietverstrekkers in ons land. Uiteraard zullen de voorwaarden altijd samenhangen met de grootte en de looptijd van het krediet dat je af hebt gesloten.

Kredietsimulator

Op het moment dat je een krediet af wilt sluiten dan kun je vooraf gebruikmaken van een kredietsimulator. Door in de simulator het bedrag in te geven dat je graag zou willen lenen, krijg je het aantal maanden te zien waarin je je lening af dient te lossen. Verder zal de maandelijkse aflossingstermijn worden getoond zodat het, voor de daadwerkelijke afsluiting van een krediet duidelijk is waar je aan toe bent.

De simulator zal daarnaast aangeven hoeveel rente je gaat betalen over een bepaald krediet en was het jaarlijks kostenpercentage zal bedragen in dit specifieke geval zal bedragen. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk een indicatie krijgen van je mogelijkheden op het gebied van kredietverstrekking bij Kredietpartner

Afsluiten van een krediet

Op het ogenblik dat je een krediet voor een langere periode afsluit dan zijn heldere voorwaarden essentieel. Als je een krediet afsluit met een vaste rentevoet dan is het gebruik van een aflossingstabel erg handig om te zien hoe je maandelijkse termijn zal veranderen.

Zodra je een bepaald krediet af wilt sluiten dan vul je snel en gemakkelijk het aanvraagformulier op de website van Kredietpartner in. Het maakt hierbij niet uit of je een grote of kleine geldsom wilt lenen. Deze bank zal iedere aanvraag snel respectvol in behandeling nemen. Je hoort meestal binnen enkele werkdagen al of je verzoek voor het krediet is goedgekeurd.Laagdrempelig

Steeds meer mensen hebben vandaag de dag geldzorgen maar schamen zich om een krediet bij een gewone bank aan te vragen. Een online bank zoals Kredietpartner is in dit soort situaties een stuk laagdrempeliger. Je hoeft immers geen persoonlijk contact met een bankmedewerker te hebben. Je regelt alles immers gewoon vanachter je computer thuis.

Goedkeuring

Zodra je aanvraag voor een krediet goed is gekeurd door de online bank dan zal het totale bedrag binnen een paar dagen op je bankrekening staan. De afbetaling van het krediet zal vervolgens in de maand die volgt op het verstrekken van het krediet. Je weet dan dus exact met welke bedragen je rekening dient te houden en ook hoelang je aflossingsperiode zal duren.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be