Nog ruim een maand is de superactie voor de gratis zichrekening voor Hellobank geldig!  Ontvangen 50 EUR cash of een ‘bomma-onderbroek’.

100%GRATIS
En dan bedoelen we ook echt gratis. Je account aanvragen, je spaarrekening openen en zelfs het aanvragen en gebruiken van je bankkaart kost bij Hello bank! helemaal niets.VOLLEDIG ONLINE EN MOBIEL

Wij zijn online en denken online. Met de app Hello bank!, beschikbaar voor Apple, Android en Windows 10, hou je je uitgaven altijd in de hand. Snel wat geld overschrijven? Of online een ticket betalen? Het is zo gepiept! Je betaalt onderweg, waar je wil, wanneer je maar wil.

ALTIJD BEREIKBAAR

Contacteer ons tot 22u via Facebook, Twitter, e-mail of telefoon

Mocht je ons nodig hebben, dan zijn we er voor je. Van maandag tot vrijdag kan je tussen 7u en 22u bij het Hello Team terecht met al je vragen. En ook op zaterdag staan we tussen 9u en 17u paraat. Heb je buiten onze openingstijden een prangende vraag over onze producten en/of services? Stel deze dan in de Blue room, het Hello bank!-forum. Onze adviseurs zijn, naast bankproducten, ook gespecialiseerd in mobiele technologieën. Precies zoals je mag verwachten van een mobiele bank.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be