In dit artikel willen wij samen met u kijken naar de kosten van een lening bij de Hello bank!. Aan de hand van enkele voorbeeldleningen geven wij u een idee van het maandbedrag dat u moet betalen en een indicatie van de rentepercentages. Voordat wij de voorbeelden gaan bekijken willen wij u er wel op wijzen dat het hier gaat om momentopnames. Het kan dus zijn dat de betreffende leningen goedkoper of duurder zijn geworden. Er kunnen aan deze voorbeelden geen rechten worden ontleend. Kijk voor de meest actuele bedragen en tarieven op de website van de Hello bank!. Onze voorbeelden zijn puur om u een indicatie te geven van de mogelijkheden die er zijn en de kosten die dit ongeveer met zich meebrengt.

10.000 euro lenen voor een nieuwe wagen
Het eerste voorbeeld dat wij bekijken is een lening van 10.000 voor een nieuwe wagen. Als u 10.000 leent met een looptijd van 48 maanden dan betaalt u per maand 219,01 euro. In totaal bent u 10.512,48 euro kwijt.
U kunt uiteraard ook kiezen voor een veel snellere aflossing van 12 maanden. In dat geval ligt het maandbedrag wel een stuk hoger, namelijk op 844,53 euro. In totaal bent u 10.134,36 kwijt. Over het algemeen kunnen we zeggen dat een lening met een kortere looptijd goedkoper is. Nadeel hiervan is echter wel dat u meer moet aflossen iedere maand. Het is daarom goed om te kijken wat u maandelijks kunt missen. Heeft u een ruime portemonnee en kunt u wel 900 euro missen iedere maand, dan is een snellere aflossing zeker aan te raden.

BENL - Current Account - October 2016 - 728x90

35.000 euro lenen voor een verbouwing
Wellicht bent u momenteel bezig met het opstellen van een plan voor een verbouwing aan uw woning. Het verbouwen van uw woning kan een hele leuke bezigheid zijn. Het nadeel van een verbouwing is vaak wel de kosten die het met zich meebrengt, vaak gaat het om tienduizenden euro’s. Wij hebben ook voor dit bedrag een proefberekening gedaan op de website van Hello bank!.  Qua looptijd hebben wij 60 maanden opgegeven. Als u dit bedrag leent met deze looptijd dan zult u per maand 655,65 moeten aflossen. In totaal bent u aan het einde van de looptijd (inclusief rente) 39.339 euro kwijt. Het rentepercentage was in dit voorbeeld 4,8%.

Vragen over Hello bank!?
U heeft enkele voorbeelden kunnen bekijken in dit artikel, maar natuurlijk kunt u het beste een actuele simulatie uitvoeren zoals wij u al eerder vertelden. U krijgt dan inzicht in de meest actuele rentepercentages en kosten. Via de website van Hello bank! kunt u eenvoudig een dergelijke simulatie doen. Tevens kunt u via diezelfde website ook direct een lening aanvragen. Gelukkig gebeurt dit via een beveiligde omgeving zodat niemand kan meekijken. Heeft u verder nog vragen omtrent de producten van Hello bank! dan kunt u altijd telefonisch contact met de bank opnemen via 02 433 41 41. Dit nummer is bereikbaar van 07.00 – 22.00 uur op maandag – vrijdag. Ook op zaterdag is de bank telefonisch bereikbaar, van 09.00 – 17.00 uur. Naast telefonisch contact is het ook mogelijk om op de website een contact formulier in te vullen en via de e-mail contact te leggen. Verder kunt u Hello bank! volgen op Twitter en Facebook. Kortom, een bank die meegaat met z’n tijd!