Krediet aanvragen gaat sinds juli 2015 anders, zijn de regels aangepast om een krediet aan te vragen. De maximum bedragen die je kan lenen zullen verlagen.

Bijvoorbeeld, iemand van 30 jaar met een jaarlijks inkomen van € 35 000 kan sinds de aanpassing nog maximum € 155 000 lenen op 10 jaar., terwijl dat voor juli € 170 000 was.persoonlijke lening afsluiten

De reden hiervan is omdat we met een historisch lage rente zitten. Ook de economie die iet of wat her opleeft. Die factoren maken krediet aanvragen zeer interessant momenteel. De krediet aanvragen stijgen, maar ook verlengingen van die kredieten door kredietmakelaars. Voor het eerst sinds 2011 is er opnieuw een stijging te merken in de aanvragen.

FEBRUARY-PAT-TAUX-NL- 840x150

Woonbonus

Sinds de woonbonus is verminderd, gaan mensen opnieuw meer krediet aanvragen doen om een woning aan te kopen. De woonbonus werd fiscaal minder interessant gemaakt eerder dit jaar, waardoor mensen andere manieren zoeken om een grote som geld te lenen.

Vergelijk alle aanbieders om een krediet aanvraag te doen, zo verken je de volledige markt en kan je alle informatie goed nalezen om de juiste keuze te maken van bank. Maak een top drie van banken die de interessantste voorwaarden hebben en dien daar een aanvraag in. De bank die je aanvraag goedkeurt is een klant rijker.
Uiteraard kan je maar bij één bank effectief een krediet aanvraag afsluiten. Je kan maar één lening per maand afbetalen, aangezien een afbetaling van twee keer hetzelfde bedrag bij twee banken veel te hoog zou komen liggen voor je budget.

Afkeuring krediet aanvraag

Mocht er een afkeuring zijn van je krediet aanvraag, dan kan je steeds navragen waarom dit zo is. Eventuele problemen kan je oplossen en mogelijk toch een krediet aanvraag laten doorgaan. Je kan dan gaan denken om een extra persoon te laten mee tekenen, minder geld te lenen. Of een langere afbetaling periode kiezen.

Is er toch een goedkeuring van je krediet aanvraag, dan ontvang je een afbetaal tabel met een overzicht van je maandelijkse aflossingen, samen met alle informatie omtrent JKP en voorwaarden. Dit contract stuur je ondertekend terug naar de bank en binnen een korte termijn heb jij al het geld in bezit.

Krediet aanvragen online

Krediet aanvragen, met de komst van het internet is dit zo makkelijk geworden, en banken hebben hun websites optimaal ingezet om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat jij een aanvraag wil indienen. De stappen die je moet nemen zijn beperkt en als je je goed inleest zal je merken dat het niet zo moeilijk is om een krediet aan te vragen. Heb je toch hulp nodig, dan is er een bank medewerker die je zeker en vast zal bijstaan in het ganse proces en zo je aanvraag helpt in te vullen.

BENL Image Banner 728 x 90 PAT