Wie dezer dagen geld nodig heeft, kan dat zeer snel krediet afsluiten via het internet bij een betrouwbare kredietinstelling.

Er bestaan online banken die alle die hun dienstverlening volledig via het internet doen. Van vragen tot informatie naar effectief een lening aanvraag doorsturen. Alles kan via hun website in orde gebracht worden. Je hoeft er bijna de zetel niet voor uit te komen.

Dankzij het internet zijn vele toepassingen makkelijk geworden. We kunnen online winkelen, eten bestellen, onze boodschappen thuis laten leveren. De wereld is werkelijk toegankelijk via het internet. Dus waarom zou een lening aanvragen daaraan moeten ontbreken. Elke website van een bank bevat al informatie, alles wat je moet weten over een lening. Een lening simulatie uitvoeren is de volgende stap. Daarmee kan je zien hoeveel de maandelijkse aflossing zijn voor het te ontlenen bedrag.

Comfort loan NL Image Banner 975 x 90

Een simulatie uitvoeren is zeer eenvoudig en volledig vrijblijvend. Het stelt je in staat om een berekening te maken van een lening. Je moet een bedrag ingeven dat je wenst te ontlenen. En het aantal maanden aanduiden op hoeveel tijd je de lening wil terug betalen. Al snel heb je dus een bedrag op de website staan, dat is de maandelijkse aflossing voor deze simulatie. Je kan bedragen en maanden aanpassen zoveel je wenst, tot je een aanvaardbare maandelijkse kost hebt gevonden.

Een lening moet binnen je budget passen. Teveel lenen zal je zeker en vast aan je portefeuille voelen. En te weinig lenen kan tot gevolg hebben dat je de aankoop niet volledig kan financieren en   dan toch in de problemen komt. Bekijk dus de opties goed en maak de juiste beslissing. De berekening van mogelijkheden zal niet enkel door jou gebeuren, maar ook door de bank. Zij willen graag weten wie je bent en wat je aankan om te lenen. Zonder bank geld lenen wil niet zeggen dat je zomaar zonder enige verantwoording een bedrag ter beschikking krijgt.

July-PAT-GrandsMontants-NL- 840x150

Bij een online aanvraag voor een lening moet je je persoonlijke gegevens invoeren. Daarna je financiële gegevens. Alle inkomsten en uitgaven vermelden. Als loontrekkende heb je een loonfiche, daar staat een nettobedrag op. Dat bedrag wil de bank graag weten. Samen met je uitgaven zoals andere leningen en alimentatie zal er dan een berekening gemaakt worden. We kunnen je al meegeven dat je ongeveer 40 % kan lenen van het inkomen. Mocht je samen met je man of vrouw lenen dan worden beide inkomsten samen geteld en kan je ook meer lenen uiteraard.

Als alles in orde komt, de aanvraag is verzonden en de bank geeft groen licht voor de lening. Dan krijg je een contract thuis gestuurd om in te vullen en met je handtekening terug te sturen naar de bank. Zelfs tot op die moment, heb je nog niemand persoonlijk gesproken. Dus in dat opzicht leen je zonder bank, maar het geld komt wel van een financiële instelling. Het kan op zich geen verschil uitmaken, als de lening loopt hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Persoonlijke lening Image Banner 728 x 90

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be