Geld lenen op kredietje.be

Wilt u snel en betrouwbaar geld lenen. Vraag dan via kredietje.be snel en voordelig uw krediet aan. Op kredietje.be hebben wij diverse mogelijkheden voor u geplaatst om snel, goedkoop en betrouwbaar geld te lenen. Op kredietje.be vindt u eerlijke en objectieve informatie over geld lenen. Geld lenen wordt steeds lastiger, op kredietje.be vindt u zelfs de mogelijkheden om geld te lenen zonder bank! Wij geven u zoveel mogelijk informatie zodat u een goede keuze kunt maken. Of u nu een groot of een klein bedrag wilt lenen, op kredietje.be vind u het krediet dat u zoekt.
Auto kopen? Verbouwen? Onverwachte kosten? Bekijk ons overzicht van betrouwbare kredietverstrekkers. Ook als je eerder werd geweigerd door je bank. Vergelijk hier de rentevoeten en vind een voordelige persoonlijke lening.

Beobank, de keuze van kredietje.be. Voordelig en betrouwbaar. (Minimum 1.250€ tot Maximum 7.500€)

Uw voordelen bij Beobank:

  • Een aantrekkelijke rentevoet van 4.49% JKP.
  • Op maat: U kunt het bedrag dat u wilt lenen zelf kiezen, van 1.250€ minimum tot 7.500€ maximum, in functie van uw behoeften en mogelijkheden.
  • Vlotte afhandeling: Beobank onderzoekt uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.
  • Indien u deze lening vervroegd wenst terug te betalen, zal u hiervoor geen vergoeding aangerekend worden.
Meer krediet ?

Cetelem, de keuze van kredietje.be. Met de persoonlijke lening van Cetelem komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. 

Cetelem heeft een unieke rentevoet vanaf 4,95% De persoonlijke lening op afbetaling is een aflosbaar krediet waarmee u tussen €1.200 en €75.000 kunt lenen voor de financiering van om het even welk project zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.

Tijdelijk laagste rentevoet bij de comfortlening Plus van Beobank en Cetelem

Mis het niet: Beobank heeft zijn voorwaarden van de Comfortlening sterk verbeterd. Profiteer van het scherpe tarief van 4.99%, het verlaagde minimum bedrag naar 1.250 EUR en de verlengde maximum looptijd van 42 maanden.

Direct Cash? De geldreserve MyLine by Cofidis

U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

Kredietverstrekker in de kijker: Mozzeno, een nieuw model voor een lening op afbetaling en particulier beleggen.

Geld lenen:

Ontdek hoe u zonder tussenkomst van het bancaire systeem uw persoonlijk project kunt realiseren. De prive lening om uw persoonlijk project te financieren. Simuleer uw lening online. Bijkomend voordeel: Een verlaging van de kosten van uw lening als u elke maand correct terugbetaalt.Investeren:

Geef uw kapitaal een boost door een concrete en lokale investering: de projecten van Belgische consumenten.
Een rendement tot 5,45% bruto en 3,79% netto. Door te investeren op mozzeno draagt u onrechtstreeks bij aan de projecten van Belgen die bijvoorbeeld hun woning willen renoveren, een tweedehands voertuig of een elektrische fiets willen kopen, hun studies of huwelijk willen financieren. Het rendement van de Notes waarin u investeert, is rechtstreeks afhankelijk van de prestatie van de onderliggende lening die mozzeno heeft toegekend.

Lenen zonder bank

Leen geld zonder bank met kredietpartner. De beste weg naar geld op uw rekening
voor alle doeleinden. Geweigerd door uw bank ?  Personen die geld willen lenen zonder bank kunnen terecht bij een kredietverstrekker. Kredietverstrekkers zijn bedrijven die geld lenen aan anderen. Zij verdienen hier geld aan door rente over het geleende bedrag te vragen. Meer informatie over zonder bank geld lenen

Goedkoopste autoleningen:

Beobank:

Beobank komt met de gunstige rente van 1.29% looptijd tot 60 maanden. Dit is een zeer aantrekkelijke rente.

Bekijk de top 4 van goedkoopste autoleningen.

Ecokrediet / Renovatielening

Voor een verbouwing en renovatie heb je wel centen nodig. 
Met een ecolening kan je zaken vernieuwen zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen of spouwmuurisolatie. Maar ook je dak vernieuwen en isoleren kan je met een ecolening laten uitvoeren. Een renovatielening is een ander soort lening. Het woord zegt het zelf al, hiermee kan je echt je huis gaan renoveren. Meer informatie.

Geld reserve voor vakantie

Vindt u het tijd om even uit te blazen? Tijd voor een echte zomervakantie naar de bestemming van uw keuze, alleen of met het hele gezin, last minute of met een boeking vooraf…? Dan hoeft u alleen maar te profiteren van een gepersonaliseerde lening en u kunt vertrekken.
Vakantielening Mozzeno
Of u een klein of een groot bedrag wenst te lenen, het maakt voor kredietje.be niet uit. Wij verwijzen u graag door naar de juiste aanbieder waar u goedkoop uw geldlening kunt afsluiten. Ook met kleine leenbedragen bent u tegenwoordig van harte welkom. Als u een bedrag tot € 500,- wenst te lenen kunt u dit bedrag lenen tegen een vergoeding van € 4,- mits u binnen 30 dagen de lening terugbetaald.

Minilening

Heeft u dringend geld nodig? Vraag een kleine lening aan van € 50,- tot € 600,- welke u uiterlijk na één werkdag op uw rekening zult ontvangen. De looptijd van deze kleine leningen is 15 of 30 dagen. Deze termijn hangt af van het geleende bedrag. Dit betekent dat het geld uiterlijk 15 of 30 dagen na afhandeling terug dient te hebben ontvangen op de rekening.
Geldreserve Maestro van Cetelem vanaf 1250 euro: Cetelem Maestro Revolving kaart

Toch liever een groter bedrag?

Des te groter het bedrag is dat u leent, des te liever de bank u ziet komen als klant. Des te meer u wilt lenen des te meer de bank namelijk aan u kan verdienen. En dat is uiteindelijk nog altijd hetgeen waar de bank stevig in is geïnteresseerd. Op onze site vind u zelfs aanbieders die u tot een bedrag van € 50.000,- akkoord kan krijgen !!

Waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar u aandacht voor moet hebben voordat u een geldlening afsluit. Het ene belangrijke deel is het rentepercentage. Hier wordt door de meeste consumenten ook wel de benodigde aandacht aan gegeven.
Daarnaast is het ook zaak om op de bijkomende kosten te letten, dit kunnen kosten zijn voor de verzekering bijvoorbeeld die sommige kredietbemiddelaars u willen verplichten. Kijkt u altijd goed na de verzekering echt nodig is voor de geldlening. Is dit niet nodig? Sluit dan ook geen verzekering. Geld lenen zonder verzekering is namelijk bij andere makelaars wellicht geen probleem. Een ander belangrijk punt waar u zeer zeker aandacht aan zou kunnen schenken is natuurlijk de interest. Immes, des te lager de interest, des te goedkoper u geld kunt gaan lenen. Geld lenen moet natuurlijk wel leuk blijven. En tegen een lage interest is dat toch het leukst!

Snel geld lenen

Op de website hebben wij een apart gedeelte over snel geld lenen. Wij begrijpen dat snel geld lenen zo nu en dan nodig kan zijn. Toch willen wij u erop wijzen dat het snel geld lenen niet ten koste hoeft te gaan van snel geld lenen. Als u op zoek gaat naar een snelle geldlening vraag dan toch altijd meerdere offertes aan. U zorgt er dan voor dat de aanbieders tegen elkaar gaan concurreren. U kunt dan ook beter snel en goedkoop geld lenen met elkaar combineren.

Geld lenen met een doel

Als u geld gaat lenen voor een bepaald doel dan kan het vaak zo zijn dat u goedkoper kunt gaan geld lenen. Als u bijvoorbeeld geld wenst te lenen voor een auto dan kan dit in veel gevallen veel voordeliger dan het geld lenen zonder onderpand. In ons rentevergelijk hebben wij al de drie goedkoopste aanbieders voor u opgenomen. Als u echter geld wilt gaan lenen voor een auto kunt u nog veel voordeliger uit zijn. Rentepercentages kunnen zelfs dalen tot rond de 2,5 a 3%. Dat scheelt u dus bijna de helft. Ook voor energieleningen zijn er aparte tarieven. Als u bijvoorbeeld uw woning gaat verbouwen om deze energiezuiniger te maken dan kunt u in veel gevallen gebruik maken van deze speciale vormen van geld lenen en veel voordeliger uit zijn.

Online lening aanvragen

Een lening aanvragen is tegenwoordig bijzonder weinig werk. Waar u in het verleden naar het kantoor van de bank moest om een lening aan te vragen kunt u dit nu allemaal online regelen. Dit kan snel en eenvoudig online. Een online aanvraag voor een lening is altijd helemaal kosteloos en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Nadat u de lening heeft aangevraagd ontvangt u vaak binnen enkele minuten al een reactie van de bank. Als u van de bank een akkoord ontvangt dan kunt u de offerte digitaal in uw mailbox ontvangen. U kunt deze dan uitprinten en ondertekenen als u vind dat de offerte er goed uitziet. Vind u het geen goede offerte? Dan is de offerte met één druk op de knop in de digitale prullenmand verdwenen en zit u verder nergens aan vast.
Als u het wel een goede offerte vind dan zult u de offerte moeten afdrukken en ondertekenen en met wat documenten zoals een kopie van uw paspoort of rijbewijs, en uw jaaropgave weer moeten retourneren. In veel gevallen kan dit in eerste instantie gewoon digitaal. Het is dus een kwestie van inscannen en mailen. Binnen een paar werkuren zal het geld dan ook gelijk op uw rekening zijn bijgeschreven. Sneller kan het haast niet.

Betaalproblemen met uw lening

Als u een lening heeft lopen maar het gaat wat stroef met de terugbetalingen dan is het verstandig om direct contact op te nemen met de bank. Als u dit snel doet dan zal de bank coulanter zijn om u een goede regeling aan te bieden. Daarnaast zal de bank u ook minder snel aanmelden bij de Centrale voor kredieten aan particulieren. De bank weet dan immers wat de reden is van de wanbetaling en zal daar meer en meer rekening mee houden.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be