Gratis de herlaadbare kredietkaart

De BNP Paribas Fortis Prepaid card is geschikt voor u als u:

  • geen toegang hebt tot kredietkaarten, bijvoorbeeld omdat u nog niet voldoende inkomsten hebt of nog minderjarig bent;
  • liever niet op krediet koopt;
  • online wilt shoppen zonder kredietkaart;
  • een veilig en internationaal geaccepteerd betaalmiddel nodig hebt.

Tip: U wilt uw zoon of dochter tussen 15 jaar en 18 jaar financiële vrijheid geven maar toch een oogje in het zeil houden? Dan is de Prepaid kredietkaart hét perfecte cadeau! Zo is ze bijvoorbeeld prima geschikt voor jongeren die zonder hun ouders op reis gaan of die in het buitenland gaan studeren.

Wereldwijd en online vlot betalen met de kaart
U kunt de kaart overal ter wereld gebruiken in de miljoenen verkooppunten die MasterCard aanvaarden: winkels, hotels, restaurants, webshops, … (uitzondering: sommige parkeerautomaten, tolhuisjes, distributie-automaten van drank en voeding …).. U kunt er ook geld mee afhalen aan miljoenen geldautomaten in binnen- en buitenland.

Ideaal om uw budget onder controle te houden
Met de Prepaid card zult u nooit méér uitgeven dan u van plan was. U kunt immers alleen het bedrag spenderen dat u vooraf op uw kaart hebt gezet. U kiest zelf hoeveel u wilt opladen, van 50 tot 5000 euro (tot 1.250 euro voor de 15 tot 18 jarigen).

Beschikbaar voor iedereen vanaf 15 jaar
Iedereen vanaf 15 jaar die een pack of een zichtrekening van BNP Paribas Fortis heeft, kan een Prepaid card krijgen. Ook wie geen toegang heeft tot kredietkaarten, bijvoorbeeld omdat hij nog niet voldoende inkomsten heeft of nog minderjarig is. Voor minderjarigen dient de aanvraag wel te gebeuren door één van de ouders.

Uitermate veilig betaalmiddel
De Prepaid card is beveiligd met een pincode. Kaart verloren of gestolen? Dan kunt u ze meteen blokkeren via het nummer 02 250 16 01 (24/7 bereikbaar). Onze medewerker zal de blokkering registreren en u onmiddellijk een nieuwe kaart bestellen. U kan uw kaart ook blokkeren via uw User Account en onmiddellijk een nieuwe bestellen. Uw saldo wordt automatisch overgezet naar uw vervangkaart.

Uw kaart makkelijk online beheren
In uw User Account kunt u:
• uw kaart herladen;
• uw beschikbare saldo raadplegen;
• uw transacties van de laatste 6 maanden opvragen;
• uw kaart blokkeren en een vervangkaart aanvragen;
• uw pincode instellen bij aanvraag van de kaart
• een nieuwe Pincode aanvragen indien u die niet meer kent.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be