Wanneer je werkeloos bent en een uitkering ontvangt, is het vaak moeilijk om een lening af te sluiten. Aangezien je geen vast inkomen hebt, beschouwd de bank dit als een risico, de bank wil er namelijk zeker van zijn dat u de lening en de rente wel op tijd terug kunt betalen. Een kredietverstrekker wil er dus zeker van zijn dat je een stabiel inkomen hebt, oftewel een vast contract bij een werkgever. Mocht je geen vast contract hebben en toch willen lenen, dan kun je vaak maar kleine bedragen lenen. Het komt echter ook vaak voor dat een kredietverstrekker je helemaal geen lening wil aanbieden. De kans op een lening wordt iets groter als u bijvoorbeeld uw huis als onderpand opgeeft, maar ook dat gaat niet altijd op (u moet in dit geval uiteraard wel over een koophuis beschikken).

Een andere goede optie die u heeft als u wilt lenen zonder vast contract, is lenen bij de Kredietmaatschappijen met erkenning van het Vlaams Gewest
Onesto-woonkredieten worden exclusief aangeboden door erkende kredietmaatschappijen. Sommige daarvan bestaan al meer dan 100 jaar en hebben al die jaren duizenden mensen aan een woning geholpen. Ze genieten bovendien van de waarborg van de Vlaamse overheid. Stabiele en betrouwbare partners dus, waar je kunt op bouwen.

Waarborg van de Vlaamse overheid
Onesto-woonkredieten zijn speciaal. Ze zijn gewaarborgd door de Vlaamse overheid. Daardoor kunnen we aan iedereen dezelfde voordelige voorwaarden geven.  Geen ingewikkelde kortingen of verhogingen. Geen eindeloze onderhandelingen over bijkomende verzekeringen of rekeningen. Gewoon een betrouwbaar woonkrediet dat je de kans geeft eigenaar van een eigen huis te worden of te blijven.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be