Lenen zonder bank

Lenen zonder bank wint snel populariteit. Niet alleen in België maar ook in andere landen wordt er snel meer geleend zonder dat er een bank bij komt kijken. Een bekende vorm van deze leningen zonder bank is de vorm van het flitskrediet. Een flitskrediet is een kleine lening tot een bedrag van ongeveer € 800,- waarbij geen registratie plaats vind. Er vind geen centrale registratie plaats. Er wordt dus niet gekeken naar de gevreesde zwarte lijst van de nationale bank. Hierdoor is de kans veel groter dat u een lening zult kunnen verkrijgen.

De bekendste en snelste verstrekker van het geld lenen zonder bank is verreweg kredietpartner:

Hier kunt u direct terecht voor een voordelige lening.

Waar nog meer geld lenen zonder bank

Uiteraard zijn de banken niet de enige verstrekkers van een lening zonder bank. U kunt ook terecht bij kennissen of vrienden. Zij zullen u wellicht kunnen helpen aan geld. Toch is dit ook een riskante manier van geld lenen. Het is goed mogelijk dat u een goede vriendschap onder druk zet. Terwijl dit niet nodig zou moeten zijn. Als er om welke reden dan ook namelijk niet betaald zou kunnen worden kan de relatie behoorlijk onder druk komen te staan. U moet zich dan ook afvragen of dit wel wenselijk is. Veelal gaat dit overigens beter bij geld lenen van ouders. Ouders zijn over het algemeen iets coulanter dan de vrienden en kennissen. En let op, wij zeggen over het algemeen iets coulanter.

Waarom lenen zonder bank

Lenen zonder bank gebeurd veelal omdat er bij de bank geen lening meer te verkrijgen is. Een lening zonder bank is dus ook zeker niet altijd uit luxe, of omdat iemand de bank iets misgunt. Een lening zonder bank gebeurd veelal omdat er een vermelding is op de zwarte lijst, of omdat het inkomen te laag is om een financiering te kunnen dragen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be