Een lening is meer dan een verstrekt geld bedrag wat je moet terug betalen met rente

Wanneer je geld nodig hebt kan dit soms een probleem zijn. Voor veel mensen is het belangrijk om verstandig om te gaan met geld. Soms heb je per direct nodig wanneer je auto kapot gaat, je wasmachine het begeeft of wanneer bijvoorbeeld je vriezer het niet meer doet. Het zijn noodgevallen. Hoe kom je immers anders op je werk? Hoe kun je zorgen voor schone kleren? Of zorg je dat al je eten niet kapot gaat. Het is belangrijk om te zorgen voor een appeltje voor de dorst om deze noodsituaties op te lossen. Wanneer je dat niet hebt dan kun je kijken naar een lening of financiering. Hierbij is het immers mogelijk om op een snelle manier geld te krijgen en te ontvangen. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Comfort loan NL Image Banner 840 x 150

Een grote uitgaven: Een persoonlijke lening

Wanneer je een grote uitgave moet doen dan is het slim om te kiezen voor een persoonlijke lening. Kies voor een oplossing om met zekerheid te werken aan de aflossing. Wanneer je bijvoorbeeld een auto koopt, dan zal deze in waarde dalen. Het is belangrijk om dat deel van de waardevermindering ook af te lossen. Zo loopt de afschrijving in lijn met de aflossing. Iets wat natuurlijk wel prettig is. Het is slim om zo op een verstandige manier geld te lenen. Natuurlijk kun je de persoonlijke lening ook voor andere doelen kiezen.

BENL - Personal Loan - CTA 1 - 728x90

Een noodvoorziening? Een doorlopend krediet!

Voor een onvoorziene hoge uitgave is het fijn om gebruik te maken van een doorlopend krediet. Het werkt hetzelfde als bij een roodstand regeling van een bank. Je kunt op die manier zeer snel toegang hebben tot geld. Je lost vervolgens in je eigen tempo de lening weer af. Ook heb je de vrijheid om dit deel weer op te nemen. Het is fijn om hier gebruik van te maken. Het zal je de zekerheid geven welke past bij de mogelijkheid om snel geld te krijgen. Wel zo fijn!

BENL - MyLine - April 2017 - 728x90

Een lening is meer dan geld!

Ongeacht de manier waarop je geld leent en van wie: geld lenen is meer dan slechts geld. Het kan een oplossing voor je zijn om een baan te krijgen. Het zorgt voor schone kleren, koud eten en daarnaast mogelijk nog veel meer. Misschien is het een overbrugging om te voorkomen, dat je hoge boetes moet betalen. Geld is zoveel meer dan alleen geld.

Wanneer het wel alleen geld is?

Wanneer je het zeer zakelijk benadert dan is geld natuurlijk alleen geld. Je krijgt geld en je betaalt het in termijnen terug plus rente. Het is een zakelijke transactie. Het geld is slechts geld. Het is erg zwart wit. De vorige alinea maakt immers duidelijk, dat geld niet alleen maar geld is. Wij zijn van mening dat dit klopt. Het rechtvaardigt waarom je geld leent.

Maak voor jezelf de balans op om te beslissen of de lening goed voor je is. Weeg af of het geld je meer oplevert dan slechts geld. Uiteindelijk zit hier de meerwaarde en kun je daar de vruchten van plukken.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be