Wens je een Mastercard van Cofidis aan te vragen, dan kan je dat handig en snel via hun website doen.

Maar we sommen hier alle kenmerken en voordelen al eens op over deze kredietkaart. In eender welke geldautomaat in België kan je zonder kosten geld afhalen, uiteraard ook in het buitenland. Dit in contrast met andere kredietkaarten, waar dit niet altijd mogelijk is. Voer je betalingen uit met de Mastercard van Cofidis dan betaal je geen transactiekosten bij handelaars in België én in het buitenland.


Naar veiligheid toe is deze kredietkaart op alles voorzien. De kaart is voorzien van een chip met pincode. Zo heb je de zekerheid dat alle verrichtingen met de nodige veiligheid kunnen uitgevoerd worden. Ook als je online iets aankoopt, verloopt dit veilig dankzij de verificatiecode (CVC) die vaak op de achterkant te vinden is van een kredietkaart. Je hebt de keuze om je aankopen in één keer of met maandelijkse aflossingen terug te betalen. Je betaalt ook enkel interesten op de gebruikte bedragen. Wens je alles nauwgezet op te volgen. Via de website van Cofidis kan je inloogen in je eigen klantenzone. Daar kan je via smartphone, tablet, laptop of desktop alle verrichtingen
bekijken en opvolgen. Een zeer handige functie.

Heb je al een zichtrekening bij een andere bank, dan kan je die gewoon behouden. Het is niet noodzakelijk om een zichtrekening te openen bij Cofidis, bij het gebruik van een Mastercard. Wereldwijd zijn er zo een 22 miljoen winkels, niet dat je die allemaal kan bezoeken, maar het is wel mogelijk overal te betalen met de Mastercard van Cofidis.
Klaar om de kaart aan te vragen? Je kan dit eenvoudig via de site van Cofidis in orde maken. Je dient een aanvraagformulier in te vullen, waarna een analyse van je dossier zal gebeuren door Cofidis. Daarop volgend ontvang je een principieel akkoord. Als er een goedkeuring is, dan dien je een papieren contract in te vullen, te ondertekenen en terug te sturen naar Cofidis.

Wist je trouwens dat de Mastercard van Cofidis is onderworpen aan de nulstellingstermijn. Dit betekent dat om te vermijden dat je krediet steeds een negatief saldo vertoont, er wettelijke bepaling bestaan inzake consumentenkredieten waar je er moet voor zorgen dat je gebruikte bedrag opnieuw op nul moet staan.

Alles is erop voorzien zodat een Mastercard van Cofidis je de mogelijkheden geeft om zaken aan te kopen die je wenst, en dat je op een eenvoudige manier kan terug betalen op een termijn die voor jou het beste en makkelijkste uitkomt. Deze kredietkaart is wereldwijd erkent en je kan er dus in alle rust overal mee betalen. En aangezien je geen transactiekosten betaald is het nog eens zo interessant. Iets wat andere kredietkaarten overigens wel vaak hebben.

Doe vandaag nog de aanvraag en zeer binnenkort heb jij een Mastercard van Cofidis in bezit, zodat je een extra betaalmiddel hebt om je aankopen mee te verrichten. De verwerking is snel bij Cofidis dus je bent als klant zeer snel en op maat geholpen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be