Myline van Cofidis een mogelijke oplossing bij onverwachte uitgaven of kosten. Het is een kredietopening gaande van € 500,00 tot € 5500,00 die volledig tot jouw beschikking is en je eenvoudig zelf kan beheren en op elk moment beschikbaar is.
Kies een bedrag welke je nodig hebt en het bedrag voor de maandelijkse aflossing kan je zelf bepalen. Gebruik je niet alles in één keer dan blijft je maandelijkse betaling hetzelfde maar je beschikt nog over je resterende geld.
Het is een uiterst flexibele oplossing, aangezien je je maandelijkse aflossing naar ‘optie gratis’ kan aanpassen, op een moment dat je dit nodig acht voor je financiële situatie. Je gebruikt het met gehele vrijheid en naar eigen wens, zonder enige verantwoording. Gebruik het volledige bedrag ineens of gedeeltelijk, volledig naar de noden van je uitgaven.

Via de handige simulator op de website van Cofidis kan je instellen hoeveel je wenst te lenen en hoeveel de maandelijkse aflossing is. Eens je dat bepaald hebt kan je het aanvraagformulier invullen met alle nodige informatie die wij nodig hebben om de aanvraag goed of af te keuren.

Bij goedkeuring hebben we het contract op papier nodig, voorzien van datum en handtekening. Waarna jij het geld ontvang binnen 48 uur. Myline van Cofidis kan net voor dat extra duwtje in de rug zorgen, waarmee jij je uitgave die je anders moest uitstellen, toch kan laten doorgaan. Een onvoorziene uitgave kan al snel doorwegen op je budget. Als je dat hoog bedrag kan spreiden over een aantal maanden of jaren, dan voel je dit minder in je budget en kan je toch de betaling uitvoeren. Een defect aan je wagen, herstelling aan je huis of dergelijke gaan vaak gepaard met hoge bedragen, welke je soms niet direct kan betalen. Dan is Myline van Cofidis een goede oplossing.

Cofidis regelt alles zoals het hoort, eens je aanvraag goedgekeurd is. Zij komen hun woord na, zodat jij aan de slag kan met het geld. Vele Belgen maken gebruik van Myline omdat het een goede formule is, duidelijk naar de klant toe en jij kan over het geld beschikken zonder verantwoording af te leggen naar Cofidis toe. Geen gedoe, maar een zekerheid voor jou.

Je kan nog als extra een verzekering afnemen. Dit zorgt ervoor dat je in geval van werkloosheid of langdurige ziekte toch geen zorgen hoeft te maken over je Myline van Cofidis. Dit is een extra kost, echter niet verplicht, maar wel aan te raden om erbij te nemen. Zeker bij leningen waar de aflossingtermijn vrij lang is, kan je best een verzekering afnemen. Je weet immers nooit wat er in de toekomst zal gebeuren. Dan wil je niet in een situatie komen waar er geen inkomsten meer zijn, maar waar je elke maand nog een bedrag moet ophoesten voor een lopende lening.

Myline van Cofidis is er op elke manier van voorzien om aan jouw van alle zorgen te ontzien en je als gewaardeerde klant te helpen in het uitvoeren van jouw toekomstplannen

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be