Met een persoonlijke lening van Cofidis kan je van € 501,00 tot € 50.000,00 lenen, een hoger bedrag dus waarmee je eender welk project kan financieren zonder enige verantwoording.

Dus je kan het geld van de lening gebruiken voor eender welke reden. Handig is dat zeker wel. De persoonlijke lening van Cofidis is een krediet op maat. Je kan zelf het bedrag kiezen alsook het maandelijks terug te betalen bedrag. Zo hou je vat op je eigen budget en heb je toch het geld binnen voor je dromen waar te maken. Daarbovenop kan je ook nog eens kiezen op hoeveel maanden je de lening wenst terug te betalen.

Sommige banken verwachten dat je je zichtrekening ook opent bij de bank waar je de lening aanvraagt. Dat is niet zo bij een persoonlijke lening van Cofidis, zij plaatsen het geld op een zichtrekening naar keuze. Indien de lening is goedgekeurd ontvang je bij ondertekening van je contract een aflossingstabel. Zo heb je een overzicht van het maandelijkse bedrag dat je dient af te betalen, alsook weet je hoeveel maanden je nog te gaan hebt.De rentevoet voor een persoonlijke lening van Cofidis, daar ben je misschien wel nieuwsgierig naar. De rentevoet kan amper 5,9 % zijn. Dit is voor leningen met een bedrag tussen € 5001 en € 20 000 maar met een looptijd van maximum 12 maanden. Of voor een ontleend bedrag van € 20 001 en € 50 000 maar met een looptijd van minstens 12 maanden tot maximum 42 maanden.

Je kan een persoonlijke lening van Cofidis makkelijk aanvragen via hun website. Er staat een handige simulator op. Met de schuifbalken kan je bepalen, hoeveel je wil lenen en op welke termijn je wenst terug te betalen. De kost per maand verschijnt automatisch en je weet ineens waar je aan toe bent. Indien je akkoord gaat kan je je aanvraag verder invullen door al je persoonlijke gegevens in te vullen. Je dient altijd naam, adres, woon en werk situatie in te geven. Je inkomsten en uitgaven zodat Cofidis kan nagaan of je valabel bent om een lening af te sluiten. Als alles ingevuld is geraakt, kan je de aanvraag doorsturen naar Cofidis. Zij sturen je een contract op papier op met de post. Deze dien je te ondertekenen en terug te sturen. Bij aanvaarding heb je het geld dan binnen 48 uur op je eigen zichtrekening staan.

Bekijk goed wat je uiteindelijke kosten zijn bij de aanvraag van je lening. Geld lenen kost ook geld, dus zorg dat je binnen je budget kan blijven en niet in financiële problemen komt. Wil je volledig zekerheid dan kan je ook een verzekering aanvragen. Deze voorkomt betalingsproblemen als je werkloos bent in de looptijd van je lening of door ziekte een lange tijd niet kan werken.

Een persoonlijke lening van Cofidis is de lening voor iedereen die een groot project wenst te financieren en zeker wil zijn van een lage rentevoet. Je lening aanvraag makkelijk indienen en discreet alles in orde maken. Daar staat Cofidis voor met hun jarenlange ervaring in kredieten.