In België is private lease inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Terwijl voorheen een auto leasen vooral weggelegd was voor bedrijven, neemt het aanbod in België van betaalbare leasewagens toe en consumenten kiezen steeds vaker voor autolease i.p.v. dat ze een auto zelf kopen.


Voor een vaste prijs rijden in een nieuwe leasewagen

De populariteit is te verklaren. Want als consument kan u rijden in een nieuwe (of tweedehandse – dat noemen we een occasion) auto en heeft u als klant nergens enig omkijken naar. Bij de luxe vorm van private lease zijn alle zaken inbegrepen!

Inbegrepen is het volgende

Autoverzekering
Rijtaks
Onderhoud en herstellingen
Bijstand bij pech

U kan als privépersoon ook al voor een vast en laag leasebedrag per maand zorgeloos een nieuwe auto rijden. Alle autokosten zijn gebundeld, d.w.z. dat u een vast bedrag betaald per maand en daarbij zijn alle kosten en services inbegrepen. U hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Bij een elektrische auto die u ook thuis kan opladen zijn die kosten echter ook te verwaarlozen.


Auto leasing voor privépersonen in België

In België zijn er voor privépersonen voldoende bedrijven en aanbieders die auto lease voor privé personen aanbieden. Een auto kopen is een flinke investering. Wilt u dat geld liever ergens anders voor gebruiken? Of heeft u onvoldoende geld gespaard? Kies dan voor voordelige private leasing en laat de leasemaatschappij alles voor u regelen.

Wat kost een auto leasen met private lease?

Wat is voordeliger: Een auto zelf kopen of er eentje leasen? Het is op zich lastig om te bepalen wanneer u het goedkoopste uit bent. Veel hangt af van het aantal kilometers dat u rijdt, de auto lease u leaset (of anders zelf zou kopen) en de looptijd van het leasecontract. Om een auto te kunnen leasen hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen. U betaalt maandelijks een vast bedrag en alle kosten zijn inbegrepen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be