Heb je plannen om te gaan renoveren, leuke tijden tegemoet dus. Je huis helemaal conform maken met de laatste nieuwigheden omtrent renovatie.

Als je een woning koopt die aan grondige vernieuwing toe is, dan wil je dit zo snel mogelijk oppakken en aan de werken starten. Uiteraard komt hier een kostenplaatje bij kijken. We spreken dan over enkele duizenden euro’s die je ziet verdwijnen, maar in de plaats komt jouw droomwoning.

Hellobank is een serieuze spelers als het op renovatieleningen aankomt. Ze stellen je in staat om een simulatie uit te voeren. Zo weet jij in bijna één oogopslag wat je kan lenen en hoeveel het je maandelijks zal kosten. Het JKP of Jaarlijks Kosten Percentage staat er ook bij vermeld zodat je weet welke kosten er ook nog bij komen. Geld lenen kost ook geld, maar Hellobank vermeld alle kosten en informatie duidelijk via hun website

Alleen of met je partner lenen, het scheelt in het bedrag dat je kan lenen. Hellobank zal de inkomens optellen en zo berekenen hoeveel je maandelijks kan afbetalen. Met twee kan je dus een hoger bedrag lenen en dat zal mogelijk ook nodig zijn. Bij renovatiewerken spreken we al vaak over het vernieuwen van chauffage, sanitair, en isoleren van muren en dak. Als je enkele vakmannen aan het werk zet zal je dit heel wat kosten. Je kan een deel van de werken zelf uitvoeren, maar dan moet het materiaal nog aangekocht worden, en ook dat is niet altijd goedkoop. Vraag dus voldoende offertes aan als je wil gaan renoveren, alleen zo weet je wat het totale kostenplaatje zal zijn en weet je ook waar je de komende maanden voor staat.

Renovatielening Hellobank

Laat niets aan het toeval over en schakel Hellobank in om een renovatielening af te sluiten. Deze bank zal je de nodige begeleiding geven om van simulatie tot uitbetaling helemaal te informeren zodat jij aan de slag kan met de geplande werken. Je wil niet enkel vakmannen als het op de verbouwing aankomt, maar ook het financieel plaatje moet door professionals gebeuren. Dan kan je er van op aan dat Hellobank je hierin voldoende zal ondersteunen.

Bij Hellobank kan je tot 110 % lenen van de prijs van de werkzaamheden. Zo kan je onvermijdelijke en soms onverwachte kosten dekken. Als je aan het renoveren bent kan het zijn dat je op situaties komt die je niet voorzien had en die je dus ook meer geld gaan kosten. Ook in dat geval denkt Hellobank met je mee en voorzien zij je dat extraatje meer.

Na de simulatie op de website van Hellobank kan je een contract ontvangen per post. Dit moet je volledig invullen en ondertekenen en terug sturen naar de bank. Enkele dagen later kan het geld al op je bankrekening staan en kan je dus met de werken beginnen. Als het nog makkelijker kan zou het hier staan, maar in het geval van Hellobank doen ze alles om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Je kan zelfs renovatieleningen aanvragen ook al ben je geen klant bij de bank.