Ben je bezig met het renoveren van je huis? Wil je graag een verbouwing uitvoeren in je woning? Ben je op zoek naar een gunstige bank, die je onder niet al te veel voorwaarden een lening wil laten afsluiten? De renovatielening en lening projecten is een lening op maat. Hiervoor kun je onder voordelige voorwaarden terecht bij Hello Bank.

Hello Bank

Bij Hello Bank kun je verschillende leningen afsluiten onder voordelige voorwaarden. Verder is het grote voordeel van Hello Bank dat ze betrouwbaar zijn en zeer duidelijk over het bedrag dat geleend wordt en onder welk rentepercentage. Als je op de site van Hello bank kijkt kun je het bedrag invullen wat je graag wilt lenen en binnen welke termijn je de lening weer wilt aflossen, vervolgens krijg je meteen te zien hoeveel rente je moet betalen voor je renovatielening of lening projecten.

Verder is het erg makkelijk om een lening af te sluiten bij Hello Bank, dit omdat dit bedrijf alles via het internet doet. Je hoeft er dus niet meer het huis voor uit en alle papieren formaliteiten worden overgeslagen. Hierdoor heb je redelijk snel het geld al op je bankrekening en kun je meteen beginnen aan je verbouwing.

De renovatielening

Voor deze lening kom je in aanmerking als je een plan kunt overleggen van de renovatie werkzaamheden. Je komt dan in aanmerking voor het lenen van een bedrag van maximaal € 35.000 euro, tegenover een rentepercentage van 4,8 procent en je mag dit bedrag aflossen binnen  5 jaar. Hoe snel je het bedrag aflost mag je zelf aangeven. Verder biedt de bank aan dat je bovenop je renovatielening nog 10 procent extra mag lenen voor onvoorziene kosten, dit is bij geen enkele andere bank mogelijk.

Een andere leenvorm die Hello Bank ook nog heeft te bieden is Lening projecten.

Ecoloan NL 728x90

Lening projecten

De lening projecten heeft veel weg van de renovatielening, maar is juist anders omdat je voor deze lening geen plan hoeft te overleggen. Je hoeft de rekeningen dus ook niet te verantwoorden en kan het geld ook voor andere doeleinden gebruiken als dat zo uit komt. Je kunt het geld namelijk ook gebruiken voor een bruiloft, groot feest enzovoorts. Het nadeel hiervan is wel dat het rentepercentage grof hoger is dan de bij een renovatielening. Je betaalt bij een lening projecten namelijk maar liefst 8,4 procent, dit komt omdat als blijkt dat de lening niet terug betaald kan worden, ze dit geld bijna nergens op kunnen verhalen.

De looptermijn en de mogelijkheden voor het afsluiten van een lening komen wel overeen met die van een renovatielening.

Kortom, ben je opzoek naar een lening voor de verbouwing aan je woning die makkelijk en snel af te sluit is? Die daarbij ook nog eens betrouwbaar is en waarvan je ook nog weet wat je ervan kan verwachten? Sluit dan een lening af bij Hello Bank.