Heeft u nog een openstaande rekening of wilt u iets kopen maar heeft u het geld er niet voor? Dan is het handig om snel geld te lenen online.

Snel geld lenen online kan tegenwoordig erg snel gaan. Via het internet snel geld lenen is het handigst; het kan binnen enkele minuten gedaan worden en je hebt geen gedoe met een stapel papierwerk.

Comfort loan NL Image Banner 975 x 90

Vormen van leningen

Eenvoudig en snel geld lenen online is mogelijk, het is wel belangrijk om een goede lening af te sluiten. Er zijn verschillende manieren om snel geld te lenen. Voorbeelden hiervan zijn: doorlopend krediet, consumptief krediet, rente krediet, persoonlijke lening en een spaarkrediet. Iedere lening heeft voor- en nadelen, het is daarom belangrijk om je goed in te lezen.

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet kan eenmalig, maar ook vaker opgenomen worden. De rente hiervan is variabel. U kunt relatief lage bedragen als €2500,- opnemen, maar ook hoge bedragen als €50.000,-.

Consumptief krediet

Consumptief krediet is krediet dat wordt gebruikt bij aanschaf van goederen met beperkte houdbaarheid. Vaak worden auto’s, wit- en bruingoed of reizen aangeschaft door middel van dit krediet.

DCC BEFR JAN 2016-MYLINE-IMPREVU-NL-840x150

Rente krediet

Bij een rentekrediet hoeft u geen aflossing te betalen, enkel de rente over het saldo dat zich binnen het kredietlimiet begeeft.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt eenmalig een bedrag verschaft, wat in vaste termijnen terugbetaald wordt tegen vaste rente. Heropname is bij deze lening niet mogelijk.

Spaarkrediet

Spaarkrediet is een vorm van doorlopend krediet. Tijdens de looptijd van dit krediet wordt enkel de rente betaalt. De lening wordt pas na de looptijd afbetaald.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be