Bij de PSA bank is het mogelijk om geld te verdienen met spaargeld en dat is niet alleen via de rente die je over je gespaarde geld ontvangt. Je kunt bij deze bank namelijk ook een getrouwheidsrente ontvangen, je kunt op deze rente aanspraak maken als je het spaargeld minimaal een jaar op de bank hebt laten staan. De getrouwheidsrente is het driedubbele van de normale rente die je ontvangt over je spaargeld.
Voordelen spaarrekening bij de PSA bank
Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om je spaargeld bij de PSA bank onder te brengen, één daarvan is de getrouwheidsrente die je ontvangt als je je geld minimaal op de spaarrekening hebt laten staan. Maar dat is nog niet alles.
Het is namelijk mogelijk om bij de PSA bank een gratis rekening te openen, je hoeft niets voor je rekening te betalen, zoals bij de meeste banken wel verwacht wordt. Dus wat houdt je tegen?
Een ander groot voordeel van deze bank is dat je over de eerste 1900 euro bent vrijgesteld van een roerende heffing. Je hoeft over de eerste 1900 euro die je ontvangt doordat je geld spaart bij de PSA bank niet te betalen. Bij mensen die een gezamenlijke rekening hebben, is dit zelfs 3800 euro. Het sparen bij de PSA bank levert dus alleen maar geld op. Wie wil dat nu niet?
Om het nog mooier te maken, staat de getrouwheidsrente die je ontvangt over je spaargeld voor een jaar vast. De afgesproken getrouwheidsrente kan de komende 12 maanden niet meer aangepast worden door de bank.
Het openen van een spaarrekening bij de PSA bank
Het is zeker een aanrader en makkelijk om een spaarrekening te openen bij de PSA bank. Dit kun je makkelijk via het internet aanvragen via het online formulier wat je op de site terug kunt vinden. Je hoeft hier alleen maar de gevraagde informatie in te vullen en stukken in te leveren en op te slaan. Ter bevestiging krijg je een bericht als ze je aanvraag ontvangen hebben. De gevraagde stukken zul je wel via de post moeten sturen, deze kunnen namelijk helaas niet allemaal ingescand worden. Het is dus verstandig om op tijd te beginnen met de aanvraag voor een spaarrekening en meteen de stukken op te sturen als je online de aanvraag hebt ingestuurd.
Zodra wij alle papieren hebben ontvangen en het goed hebben gekeurd, krijg je via de post bericht. Je zult dan ook meteen je inloggegevens ontvangen, zodat je meteen gebruik kunt maken van alle diensten die we te bieden hebben.
Ben je dus nog op zoek naar een bank waar je veel krijgt voor je spaarrekening, overweeg dan ook de PSA bank. Als je bij deze bank je geld langer dan een jaar parkeert, krijg je extra rente. Daarbij word je ook nog eens voor een bedrag van minimaal 1900 euro vrijgesteld van roerende heffing. Op deze manier kun je ook nog eens profiteren van je spaargeld en wordt sparen weer leuk en aantrekkelijk.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be