Ga je binnenkort op reis en wil je binnenkort geld wisselen? Bezoek dan eens de site van Travelex, hier kun je namelijk makkelijk je euro’s omwisselen naar vreemde valuta.

Via de website kun je van tevoren het geld dat je wil wisselen reserveren. Vervolgens is het de bedoeling dat je het geld op gaat halen bij één van de ophaalpunten. Hiervoor maak je een afspraak, in de meeste gevallen kan dit al een dag later. Maar je kunt er uiteraard ook wat langer mee wachten.
Bezoek de website van Travelex: klik hier
Vreemde valuta reserveren
Als je vreemde valuta wil reserveren via de website kies je eerst een bedrag in euro’s dat je wil wisselen. Je krijgt dan meteen de wisselkoers en het bedrag dat je in vreemde valuta terug krijgt te zien. Je bent dus meteen op de hoogte van de wisselkoers.
Vervolgens is het de bedoeling dat je de stad, postcode of luchthaven bekend maakt waar je je bevindt, zodat er een ophaallocatie gevonden kan worden wat daar in de buurt is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je erg ver moet reizen. Vele steden zijn al in bezit van een locatie waar je via travelex geld kunt wisselen. Daarbij bezitten alle vliegvelden een wissellocatie. Je kunt dus gemakkelijk tijdens je reis geld omwisselen. Je mag zelf één van de ophaallocaties selecteren.
Nadat duidelijk is waar je het wisselgeld kan halen, wordt er gekeken wanneer je het geld kunt halen. Hiervoor moet je een datum selecteren, op die datum zal er geld voor jou klaar liggen op de ophaallocatie.
Tot slot zal je enkele persoonlijke gegevens in moeten vullen, zoals je naam, telefoonnummer enzovoorts. Deze gegevens worden verder niet gedeeld of iets dergelijks, ze zijn alleen bedoeld om contact met je op te kunnen nemen. Als je het geld op komt halen, is het uiteraard wel de bedoeling dat je je kunt identificeren.
Travelex
Travelex is een bedrijf dat zich richt op het wisselen van euro’s naar vreemde valuta. Dit bedrijf richt zich op een snelle service, zodat je niet met lange wachtlijsten zit. Vandaag voor 3 uur aangeven hoeveel euro’s je wil wisselen voor een vreemde valuta is de mogelijkheid om het de volgende dag op tehalen. De medewerkers zijn constant bezig met het in de gaten houden van de wisselkoers, zodat je een eerlijke wisselkoers krijgt. Je krijgt dus gewoon waar je recht op hebt.
Behalve in België is dit bedrijf ook gevestigd in andere Europese-, Aziatische-, Afrikaanse-, Amerikaanse- en Oosterse landen.
Kortom, ga je binnenkort op reis en ben je op zoek naar een betrouwbaar wisselkantoor? Bekijk dan ook eens Travelex. Dit is een betrouwbare bank, die voor weinig rente of provisie bereid is om je euro’s om te wisselen naar een vreemde valuta. Het richt zich op het verlenen van een snelle, gemakkelijk een betrouwbare service. Door vandaag via internet een afspraak in te plannen, kun je vaak morgen of overmorgen al geld op halen en met de goede valuta op vakantie gaan. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je te veel hebt betaald voor de wisselkoers.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be