Verschillende soorten kredietkaarten

Een kredietkaart is een universeel betaalmiddel, waarmee u achteraf betaalt. Dit is een groot verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van uw rekening wordt afgeschreven. In principe kan een kredietkaart gezien worden als een voorschieter, u rekent af maar betaalt meestal eenmaal per maand de totale kosten die u gemaakt heeft. Ook biedt een kredietkaart de mogelijkheid tot gespreid terugbetalen.
De kredietkaart zorgt ervoor dat u in alle winkels, restaurants, hotels en benzinestations over de hele wereld kunt betalen. Met een kredietkaart heeft u altijd de juiste valuta op zak. Ook online afrekenen is erg eenvoudig door het gebruik van een kredietkaart. Maar welke soorten kredietkaarten zijn er, en wat kunt u ermee?

MasterCard
MasterCard is een grenzeloze en voordelige creditcard voor mensen met plannen. De MasterCard Classic biedt een bestedingsruimte van €2.500,-, waarmee u alle kanten op kunt. Wereldwijd zijn er 27 miljoen adressen waar met een MasterCard Classic betaalt kan worden. Ook kan er gewoon geld opgenomen worden bij een pinautomaat of aan de balie van een bank. De MasterCard is beveiligd met een SecureCode, dit is een persoonlijk wachtwoord en dient als extra beveiliging. Bovendien kunt u als u online iets heeft gekocht wat niet afgeleverd wordt de transactie ongedaan laten maken. Hierdoor zijn aankopen met een MasterCard altijd veilig.

Beobank MasterCard Kredietkaart

Visa Card
Een Visa Card is vergelijkbaar met een MasterCard: ook deze is universeel en kan wereldwijd gebruikt worden om mee te betalen. Als het om online winkelen gaat, accepteren bijna alle webwinkels een Visa Card. Ook kunnen er met een Visa Card telefonische betalingen verricht worden, wat met een gewone bankpas niet mogelijk is. Deze kredietkaart biedt speciale diensten aan, zoals Zorgeloos Internetwinkelen, Fraudepreventie en Aflevergarantie. Daarom is een Visa Card is een veilige en makkelijke manier van betalen.

Visa cashback NL Image Banner 300x250

Tankkaart
Een tankkaart is een kredietkaart waarmee de brandstofaankopen van een bepaalde periode worden vastgelegd. De kosten van de aankopen worden opgeslagen worden dus achteraf betaald, waardoor u het geld niet meteen kwijt bent. Een Tankkaart kan gebruikt worden in meer dan 1500 tankstations in België en 2250 tankstations in de Benelux, waarvan ook veel stations voor vrachtwagens zijn ingericht. Bovendien is de Tankkaart niet aan één merk gebonden, maar geeft het toegang tot alle stations van Q8, Texaco, Octa+, Avia, Power en DCB.

Beobank Q8 NL 840 x 150

Travel kredietkaart
Gaat u binnenkort naar het buitenland en weet u niet zeker of uw bankkaart daar gebruikt kan worden? Dan biedt een Travelkredietkaart een uitkomst. Deze kredietkaart is onmisbaar voor reizigers. Een Travelkredietkaart is onderdeel van een creditcardmaatschappij, en werkt hetzelfde als de gewone kredietkaart. Maar de Travel kredietkaart biedt nog wat extraatjes: u kunt meerdere kaarten per gezin aanvragen, en u kunt in verschillende landen onder problemen geld opnemen bij een bank.

Reizen dankzij je MasterCard. Vraag hier uw Beobank Travel Pass MasterCard kaart aan!

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be