Zit u de laatste tijd krap bij kas of kunt u wel wat extra geld gebruiken? Dan is voordelig krediet afsluiten online wellicht een goede oplossing voor u.

Krediet afsluiten is al jaren erg populair en de laatste jaren wordt er steeds meer krediet online afgesloten. Het heeft veel voordelen en is vooral erg eenvoudig te doen.

Neem geen overhaaste beslissing

Het is verleidelijk om meer geld te lenen dan eigenlijk nodig is, voor wat extra’s. Dit is echter niet slim, u betaalt namelijk rentekosten. Bovendien kan het zo zijn dat u het niet binnen de juiste termijn kunt terugbetalen en in dat geval gaat u zelfs nog meer betalen. Een lening kan de basis zijn van uw financiële ondergang, wanneer u het niet verstandig doet. Wees dus voorzichtig en bepaal niet te snel. Overleggen met uw directe omgeving kan erg verstandig zijn, wellicht kunnen zij u ook helpen.

Comfort loan NL Image Banner 975 x 90

Minikrediet

Snel krediet afsluiten online, kan met het minikrediet. Voordeel hiervan is dat u het geld binnen een uur op uw rekening kunt hebben en het eenvoudig af te sluiten is. Bij groten bedragen boven de €1000,-, zal het echter wat langer duren. In dat geval vergt namelijk een toetsing bij de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (CKP) en een schriftelijke overeenkomst van het krediet. Dit kan soms wel enkele werkdagen duren. Een minikrediet van €500,- tot €750,- kan al binnen hetzelfde uur op uw rekening staan. Vergeleken met een gewoon krediet worden er hier wel administratiekosten in rekening gebracht, die relatief gezien erg duur zijn.

DCC BEFR may 2016 MYLINE ligne NL 840x150

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be