Wil je op een snelle en eenvoudige manier een online lening afsluiten?

Dat kan al heel gemakkelijk via een van kredietje. Via deze website kun je namelijk onafhankelijk advies krijgen over online leningen afsluiten. Het geld staat, na goedkeuring van de aanvraag, al heel snel op je rekening. Zo kun je meteen je droomhuis kopen, een nieuwe auto kopen of eindelijk die mooie reis maken. Er zijn verschillende soorten leningen waar je uit kunt kiezen, dus er zit er altijd eentje bij die goed bij jouw leendoel past. Het aanvragen en afsluiten van een online lening is heel gemakkelijk, maar er zijn wel een paar dingetjes waar je op moet letten.

Leeftijd

Je kunt natuurlijk niet op elke leeftijd zomaar een online lening afsluiten. De minimum leeftijd om een online lening af te sluiten, is achttien jaar. Je moet dus meerderjarig zijn. Daarnaast moet je ook een vaste job hebben als je een online lening af wilt sluiten. Dus als je dertig jaar bent, maar geen baan hebt, kom je alsnog niet in aanraking. Daarnaast geldt er ook nog een maximale leeftijd aan het afsluiten van een online lening. Dit kan bij ons namelijk tot de 75 jaar. Verder geldt ook nog dat als je een lening op afbetaling hebt die je gebruikt om een onroerend goed te betalen, dan moet deze lening uiterlijk aflopen wanneer je 75 jaar bent. Dit is om te voorkomen dat je overlijdt voordat de lening helemaal is afgelost. Mocht dit overigens wel gebeuren, dan kunt u voorkomen dat je nabestaanden worden opgescheept met je schulden door een schuld saldoverzekering. Uiteraard staan ook onze medewerkers paraat om je partner, kinderen of een andere nabestaande te helpen met het afbetalen van jouw online lening.

Schulden

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om een online lening af te sluiten wanneer je nog een andere lening open hebt staan. Deze schulden worden allemaal bijgehouden door de Nationale Bank van België. Wanneer je drie maanden te laat betaalt, wordt dit ook opgeschreven. Dit zorgt ervoor dat je minder betrouwbaar bent om een lening aan te geven. Het is dus wel belangrijk dat je je financiële zaken op orde hebt, maar het is wel mogelijk om een lening af te sluiten terwijl je vermeld staat bij de Nationale Bank. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende leningen samen te voegen. Zo heb je nog maar één lening. Dit is niet alleen een stuk overzichtelijker, maar zorgt er ook nog eens voor dat je geld bespaart doordat je maar één keer rente hoeft te betalen.

Vast contract

Bij verschillende kredietverstrekkers is het alleen mogelijk om een online lening af te sluiten wanneer je een vast contract hebt. Via krediet.be kun je ook een online lening afsluiten als je een tijdelijk contract hebt. Dit is wel op voorwaarde dat iemand met jou deze overeenkomst aan gaat die wel een vast contract heeft. Er wordt ook van je gevraagd om eerlijk te zijn over je huidige financiële situatie, zodat wij goed in kunnen schatten of je in aanmerking komt voor een lening of niet. Zo lang je financiële zaken goed op orde zijn, zal het geen probleem zijn om een online lening af te sluiten.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be