Geld lenen bij de Hello bank! is kinderspel. Via de speciale, beveiligde omgeving op de website van Hello bank! kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Maar voor welke producten of diensten kunt u zoal geld lenen bij deze bank? In dit artikel nemen wij enkele diensten en producten onder de loep om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden die u heeft. U zult zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn bij de Hello bank!, een bank met eindeloze mogelijkheden.

Een tweedehands wagen
Een nieuwe wagen is tegenwoordig behoorlijk duur, u bent er zomaar 20.000 euro voor kwijt als u een beetje wagen wilt kopen. Een tweedehands wagen kan dan een verstandig alternatief zijn. Een wagen van een jaar of drie oud is meestal flink gezakt in prijs. Daarnaast heeft een wagen van een jaar of drie vaak weinig kuren. Bij de Hello bank! maakt het niet uit of u de nieuwe wagen bij een particulier koopt of gewoon bij een autogarage. Voor beide heeft u de mogelijkheid om een mooi bedrag te lenen. U kunt een bedrag lenen vanaf 1.250 euro tot maar liefst 35.000 euro. U kunt dus gaan voor een basic tweedehandswagen of voor een hypermoderne wagen met alles erop en eraan.

BENL - Current Account - October 2016 - 728x90

Een nieuwe wagen
Rijdt u liever in een compleet nieuwe wagen, dan is dat bij de Hello bank! ook geen enkel probleem, want ook voor een nieuwe wagen kunt u een gepaste lening afsluit die is afgestemd op uw eigen wensen. U kunt een bedrag lenen tussen de 2.500 euro en 35.000 euro. U kunt deze lening terugbetalen in een aantal termijnen. Het minimum aantal termijnen is 12 en het maximum 60. Deze minimum en maximumtermijn gelden trouwens ook voor een lening die wordt afgesloten voor een tweedehands wagen.

Computer, laptop of smartphone
Tegenwoordig wil iedereen bij blijven als het gaat om de nieuwste technische apparaten. Het kan natuurlijk zijn dat u momenteel geen geld op uw spaarrekening heeft staan voor een laptop of smartphone. Geen enkel probleem, want via de Hello bank! kunt u een passende geldlening afsluiten. Vervolgens kunt u toch de smartphone kopen die u wilt, bijvoorbeeld de iPhone 6 die in het najaar van 2014 is uitgekomen. Of wilt u liever een Apple laptop kopen van 2.500 euro? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Het bedrag dat u leent ligt tussen de 500 en 2.500 euro met een looptijd van minimaal 3 en maximaal 24 maanden.

Verbouwing
Een verbouwing aan uw woning kost al snel enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. We praten dan over behoorlijk forse bedragen. Grote kans dat u niet zomaar even 25.000 euro op uw spaarrekening heeft staan. Gelukkig is dit geen enkel probleem want u kunt maximaal 35.000 euro lenen bij de Hello bank!. Het maakt helemaal niks uit of de verbouwing door uzelf wordt uitgevoerd of dat u één of meerdere bedrijven inhuurt om de verbouwing tot een goed einde te brengen. U bepaalt zelf hoeveel geldt u leent, met een maximum van 35.000 en een maximale looptijd van 60 maanden.

Feestelijke partij
Heeft u wat te vieren, bijvoorbeeld een 12,5-jarig huwelijk? Een groot feest geven kost vaak enkele duizenden euro’s. Heeft u momenteel niet de geld middelen tot uw beschikking, dan kunt u een gepaste lening afsluiten voor een feest. Of het nou een 12,5-jarig huwelijk is, een bedrijfsfeest of een familiefeest, voor al deze feesten kunt u geld lenen bij de Hello bank!. Het minimumleenbedrag is 1.250 euro en het maximum ligt op 35.000 euro. Binnen 60 maanden lost u het geleende bedrag weer netjes af.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be