Als de naam Buy way geen belletje doet rinkelen, dat kan zijn. Het is een nog niet zo gekende bank in België en ze werken via het internet.

Geen bankkantoren waar je op bezoek kan gaan, maar alles regelen via hun website. Het aanbod is beperkt tot een homebanking account, lening op afbetaling en een mastercard. Dus eigenlijk zijn dit diensten die de meeste mensen afnemen bij een bank. Op de website van Buy way staat te lezen dat er al meer dan 500,000 klanten zijn. Je kan hier dus met een gerust hart terecht.

De lening op afbetaling kan je aanvragen met een bedrag vanaf 2500 euro tot 20000 euro. Dat zijn bedragen waarmee je al iets kan aanvangen. Een reis, iets voor je woning of een andere aankoop of project dat financiering nodig heeft. De rentevoet start vanaf 5,49 % welke best goed is, zeker in vergelijking met concurrerende banken. Je kan een looptijd hebben tot maximum 84 maanden. Die looptijd hangt natuurlijk af van het bedrag dat je wenst te lenen. Via de website kan je snel een berekening maken hoeveel een lening je maandelijks zal kosten. Met een lening simulatie heb je in enkele seconden een berekening gemaakt. Een bedrag kiezen met de schuifbalk, aantal maanden aanklikken en je hebt al een resultaat. Dat bedrag is inclusief de kosten die er nog bij komen. Een afbetaling van een lening is steeds een deel kapitaal en een deel kosten. Die kosten zijn de winst van de bank. Wat handig is aan de website van Buy way is dat alle kleine lettertjes ook duidelijk op elke pagina vermeld staan. Geen verrassingen als je daar klant wil worden.

BENL - Buy Way Line - 728 x 90 - CTA 2

Op vlak van kredietkaarten hebben ze maar één aanbod bij Buy way. De Buy way Mastercard. Op de website lees je alle eigenschappen en voordelen die je met deze kredietkaart kan genieten. Je kan er namelijk je internetaankopen mee betalen. Zeer handig dezer dagen, we kopen meer en meer online.  Ook hotelovernachtingen als je op reis wil gaan  kan je met de mastercard uitvoeren. Niet alleen online betalen, maar ook geld afhalen bij bankautomaten die een mastercard logo hebben.

Ook zeer interessant is dat je een overschrijving van je kredietlijn naar je bankrekening kan aanvragen. Dus geld van je mastercard naar je bankrekening om te gebruiken. Via de homebanking functie of de app kan je de uitgaven steeds raadplegen en controleren.

Stel dat je een grote uitgave hebt gedaan, dan kan je in maandelijkse aflossingen betalen. Zo moet je niet alles in één keer terug betalen maar in schijven.

In België en het buitenland zijn er zo een 35 miljoen handelszaken waar je de Buy way mastercard kan gebruiken. Keuze genoeg dus en zekerheid van een mastercard is altijd mooi meegenomen.

BENL - Mastercard - 728 x 90 - CTA 1

Voor een lening op afbetaling of een mastercard kan je beroep doen op buy way bank. Regel alles online in enkele stappen. Heb je toch een vraag dan kan je steeds contact opnemen via e-mail, telefoon of het hoofdkantoor in Brussel. Alle gegevens staan duidelijk op de website.