Het spreekt natuurlijk een beetje voor zich dat de Beobank Visa Gold eigenlijk het paradepaardje genoemd mag worden onder de kredietkaarten.

In de wereld der kredietkaarten wordt een gold kaart gezien als een uitgebreide en luxe versie kredietkaart. Natuurlijk heeft dit ook grotendeels te maken met het feit dat op de Beobank Visa Gold een minimaal krediet staat van €5000 euro. Deze kaart biedt ruimte voor iedereen die graag altijd voldoende geld bij de hand heeft. Met een Beobank Visa Gold beschik je ten aller tijden over een krediet van minimaal €5000,- zowel in België als in de hele wereld. Een kredietkaart wordt over het algemeen gebruikt in het buitenland, in landen waar het vaak lastiger is om te betalen met onze normale bankkaarten zoals we die gebruiken in Europa. En naast het gebruik van kredietkaarten in het buitenland, worden ze vandaag de dag ook vaak gebruikt voor online betalingen.Verschillende voordelen
Net als bij andere kredietkaarten biedt de Beobank Visa Gold ook een aantal interessante en fijne voordelen. Zo beschik je zoals hierboven al gezegd met deze kaart over een krediet van minimaal 5000 euro terwijl een normaal krediet bij een bank bij langer na niet zo ver gaat.
Een ander voordeel aan dit krediet is dat je het ook in kleinere termijnen kunt terugbetalen, en hier over het algemeen langer over mag doen dan bij een normale rekening (waar je vaak eens per maand in de plus moet staan).

Online betalen
Voor online betalingen worden vaak creditcards gebruikt, en dan met name wanneer producten worden gekocht vanuit Amerika. In veel gevallen is het online betalen met een kredietkaart makkelijker, sneller en simpelweg ook veiliger.
Iedereen weet dat er bij online bestellingen nogal een enkele keer iets mis gaat, en ondanks dat dit natuurlijk ontzettend vervelend is, kan het ook nog weleens een probleem zijn om het geld terug te krijgen. Met de Beobank Visa Gold ben je hiervoor verzekerd, waardoor je veiliger online kunt shoppen.

Erg veilig
In de verzekeringen brengen een bepaalde veiligheid en zekerheid voor de consumenten, maar ook het gebruik van een mooie online portal genaamd: Beobank Online hebt hierbij. Via Beobank online kun je eenvoudig en snel 24 uur per dag inzage krijgen op je kredietrekeningen, en zo dus ook eenvoudig de uitgaven bijhouden en direct ingrijpen wanneer er iets gebeurd dat je niet wilt.
Ook biedt de Beobank nog een extra service die voor een mooie extra veilige aanvulling zorgt, namelijk de Beobank Alert. Wanneer er dingen met je rekening gebeuren, wordt je hierover op de hoogte gesteld per sms of e-mail waarna je dit vervolgens direct kunt bekijken via Beobank online, en indien nodig direct kunt ingrijpen.

Gemak
Wat het gebruik en het aanvragen van een Beobank Visa Gold helemaal makkelijk maakt, is het feit dat je hiervoor niet alles hoeft over te zetten naar Beobank. Indien je dus nog elders een rekening hebt, dan kun je deze gewoon houden, en ben je niet verplicht om voor de aanvraag van een kredietkaart over te stappen naar Beobank. Hierdoor wordt de kredietkaart puur een extra kaart, voor extra gemak en je gebruikt hem wanneer je maar wilt.

 

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be