MeDirect is een bank die het mogelijk maakt om van je geld op de bank meer te maken door het openen van een belegingsrekening.

U kunt kiezen tussen verschillende vormen van beleggen, wil je namelijk beleggen in aandelen, obligaties, trackers of fondsen? Dan is MeDirect zeker een aanrader. Je bent geheel vrij om de keuze te maken die het beste bij jou past, daarbij geeft de bank ook zogenaamd Morningstar tools die je voor niets mag gebruiken.Aandelen
Door het investeren in aandelen bezit je een klein gedeelte van een bedrijf dat hopelijk de tijd dat jij de aandelen in je bezit hebt alleen maar beter gaat draaien, zodat de aandelen ook meer waard worden en je ze met winst kan verkopen. Je hoeft nu ook maar slechts 0,1% transactiekosten te betalen met een minimum van 7,50 euro. Plus dat je ook nog eens gebruik kunt maken van de actie die de MeDirect bank aanbiedt.

Obligaties
Ook kun je ervoor kiezen om je geld te lenen aan een bedrijf of de overheid die er rente over betaalt. Als de investeringsperiode voorbij is, is het bedrijf of overheid verplicht het geïnvesteerde geld terug te betalen. Je kunt ervoor kiezen om je obligaties te verkopen voor de contractperiode is afgelopen. Dit is dus een redelijke veilige manier van investeren in een bedrijf. De transactiekosten bij deze vorm liggen wel wat hoger, maar je hebt wel meer zekerheid dan bij aandelen.

Fondsen
Wil je wel geld investeren? Maar heb je geen tijd om de markt goed in de gaten te houden, dan kun je ervoor kiezen om te investeren in een fonds naar keuze. Je behaalt dan vaak hoge rendementen, zonder er zelf mee bezig te zijn. Veel mensen kiezen voor deze vorm, omdat het lekker makkelijk is en je je niet hoeft te verdiepen in de bewegingen van de markt. Professionele mensen houden de fondsen goed in de gaten, zodat ze op tijd kunnen ingrijpen.

Trackers
En tot slot hebben we nog de investeringsvorm trackers. In dit geval investeer je in aandelenkorven van bedrijven. Je hoeft hierbij geen bedrijven te volgen, maar je kunt ook grondstoffen aanhouden. Op die manier verspreid je het risico dat je veel geld verliest en hoef je je niet te veel bezig te houden met de aandelen van bedrijven waar je in hebt geïnvesteerd. Het mooie van deze manier van investeren is dat je ook in bedrijven kunt investeren aan de andere kant van de wereld.

Dus als je geld wilt verdienen met je geld, ga dan eens kijken bij MeDirect om te kijken wat de mogelijkheden zijn en kies de manier van beleggen die het beste bij jou past!

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be