Geld lenen Buy Way

Buy Way is de nummer 1 in oplossingen voor financieringen. Deze financieringen zijn te verkrijgen bij de verkooppunten in België en Groothertogdom Luxemburg. Buy Way is voor 100% in handen van de Buy Way Personal Finance. Buy Way Tech is hier een onderdeel van. Deze heeft de technologie in handen die wordt gebruikt door de leden van het EESV. Ook bepaald dit het licentiebeleid van het softwareplatform SICLID. Ze hebben een Europees Economisch samenwerkingsverband met GEIE Buy Way Services. Hierbij hebben de leden beschikking tot de technologie en kennis van de Buy Way Tech.


Buy Way lening op afbetaling van €1.250 tot €20.000

U weet exact hoeveel u betaalt en u kent op voorhand de totale kost van uw krediet. U kent van tevoren de maandelijkse aflossing die voor de hele looptijd van het krediet ongewijzigd blijft. JKP : van 4,39% tot 4,89%.

Jaarlijks Kostenpercentage:

Jaarlijks Kostenpercentage 4,89% is geldig voor een krediet van 1.250 tot 3.700 EUR, met een looptijd van aflossingen van minimum 12 maand en maximum 30 maanden.
Jaarlijks Kostenpercentage 4,49% is geldig voor een krediet van 3.701 tot 10.000 EUR, met een looptijd van aflossingen van minimum 12 maanden en maximum 48 maanden.
Jaarlijks Kostenpercentage 4,39% is geldig voor een krediet van 10.001 tot 20.000 EUR, met een looptijd van aflossingen van minimum 12 maanden en maximum 48 maanden.

Financieringsoplossingen van Buy Way

Ze hebben verschillende kaarten, kredietkaarten dus. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief in het domein van de kredietkaarten en hierin begeleiden ze ook hun partners. Dit gaat van volledig beheer van de behoeften op het gebied van betaalkaarten. Ze doen aan creatie, productie en uitgifte van de kaarten. Daarnaast houden ze zich ook bezig met de logistieke aspecten van de kredietkaarten. Ook onderhouden ze relaties met de beheerders van het betaalverkeer en met de fabrikanten van de kaarten. Het proces voor de aanmaak van Mastercard en Visa-kaarten wordt volledig door Buy Way beheerd. En ze houden zich ook bezig met het design en het grafische van de kaarten. Ze hebben 3 soorten kaarten: kredietkaarten, debetkaarten en prepaid kaarten.

 • Kredietkaarten. Deze zijn generiek, privatief en co-branded aan het einde van de maand. 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal. Je hebt 3 maanden uitstel bij het terugbetalen van het geleende bedrag.


 • Debetkaarten. Dit is een betaalkaart met onmiddellijk debet erop. Ze zijn er ook in de vorm van uitgesteld debet.
 • Prepaid kaarten. Deze zijn fysiek of virtueel te verkrijgen. Ze kunnen wel of niet gebonden worden aan een rekening. U kunt ze gebruiken in het Mastercard netwerk en ze zijn ook te gebruiken via internet.

Ze doen ook aan verkoop op afbetaling. Dit is elk kredietcontact met doel als de aanschaffing van een roerend goed en waarvan de prijs wordt betaald in termijnen. Roerend goed is bijvoorbeeld een auto of een koelkast. Bij deze dingen kun je dus gebruik maken van verkoop op afbetaling. Rentevoet is
hierbij volgens de sector. Ook kunt u gebruikmaken van lening op afbetaling. Dit wordt gedefinieerd als elk kredietcontact met het doel de aanschaffing van een niet roerend goed op dienst. Hierbij wordt de prijs betaald in periodieke aflossingen. Hierbij moet je minimaal een aantal maanden periodiek aflossen.Retail solution van Buy Way

Buy Way heeft een retail solution ontwikkeld. Dit is een verkoopstool. Het is een oplossing die aanvragen voor de opening van een krediet op afstand registreert. Hierdoor wordt dit goed bijgehouden en in het bestand bij Buy Way gezet. Ook hebben ze hierbij een online antwoord en aanvaarding voor de klant. Deze tool kun je personaliseren. Het maakt de verkoopdaad voor de raadgevers makkelijker. Ook garandeert het een gecentraliseerd beheer van de octrooicriteria. De tool voldoet aan 2 basisvereisten:

 • De kwaliteit van de beslissing kan aangepast worden aan uw eigen regels. Dit is geregeld door de expertsystemen die Buy Way heeft;
 • De beslissingssnelheid is goed. Dit draagt eraan bij dat uw klanten meer tevreden zijn in het agentschap en op de internetsites.
 • De verkooptool biedt de volgende prestaties:
 • Gepersonaliseerde applicaties volgens de behoeften van de partner waar u mee samenwerkt;
 • Snellere en makkelijkere opname van de informatie van de klant binnen een korte tijd;
 • Makkelijke validatie en beslissingen van de dossiers van de klant;
 • Persoonlijke opvolging van de partner, financieringsbordeel online, chat enzovoort.
 • Je kunt dit heel makkelijk ter beschikking stellen van webdienst.

De veerkoperstool werd ontwikkeld in het kader van de EESV. Dit wordt ter beschikking gesteld van zijn leden en zijn klanten. Dit kan dus gebruikt worden door alle leden van de EESV. Maar ook de klanten van de leden kunnen dit gebruiken. Hierdoor wordt het veel makkelijker om alle informatie op een rijtje te hebben en deze informatie te gebruiken in het voordeel van de leden en Buy Way zelf.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be